Neluțu Varga anunță plecarea lui Claudiu Petrila! Ce echipă îl vrea și care este regula… – Prosport

Neluțu Varga anunță plecarea lui Claudiu Petrila! Ce echipă îl vrea și care este regula…  Prosport

Головна » Neluțu Varga anunță plecarea lui Claudiu Petrila! Ce echipă îl vrea și care este regula… – Prosport

Claudiu Petrila a fost convocat de către Edward Iordănescu pentru acțiunile echipei naționale din această lună. Dar finalul anului i-ar putea aduce și mai multe surprize plăcute fotbalistului care recent a împlinit 22 de ani.

Petrila a prins tot mai des prima echipă a CFR-ului în partidele de campionat și finanțatorul Varga spune că americanii de la Atlanta United doresc să reia negocierile care nu s-au mai concretizat în vară. Conform informațiilor ProSport, Atlanta United a oferit în vară 4,5 milioane de euro în tranșe, dar Varga a cerut 5 milioane de euro.

„La Petrila au început iar americanii să-și manifeste interesul și sunt încă 2-3 cluburi din Europa. Cred că ar putea pleca în iarnă, dacă se ajunge la o înțelegere”, a declarat Nelu Varga pentru ProSport.

Dintr-o regulă în alta

Claudiu Petrila a împlinit recent 22 de ani și este încă eligibil pentru regula under 21 existență în Superliga României. Dacă se va transfera la Atlanta United, proaspătul internațional ar putea beneficia de o altă regulă.

Cluburile din MLS caută jucători sub 23 de ani, pentru că primesc beneficii. Liga americană acoperă un salariu de 612.500 de dolari pe an pentru un jucător tânăr. Tocmai de aceea cluburile din MLS caută fotbaliști tineri care nu-i costă nimic în primii ani. Una dintre condiții este ca jucătorul să nu facă 23 de ani în primul său an de contract, regulă în care s-ar integra Petrila. Salariul unui jucător tânăr este plătit de MLS până când acesta împlinește 25 de ani.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *