Neymar: „Fac publice niște mesaje private, fără permisiunea lor”. Starul lui PSG ia atitudine după eliminarea Braziliei – DigiSport

  1. Neymar: „Fac publice niște mesaje private, fără permisiunea lor”. Starul lui PSG ia atitudine după eliminarea Braziliei  DigiSport
  2. Neymar, mesaj pentru Tite după ce antrenorul și-a dat demisia de la naționala Braziliei: „M-ai…  Prosport
  3. Naționala Braziliei ar lua în calcul bomba anului: Pep Guardiola, pe banca selecționatei lui Neymar  Gazeta Sporturilor
  4. Ce surpriză: primul antrenor care va fi contactat de brazilieni pentru înlocuirea lui Tite  DigiSport
  5. Super-antrenorul așteptat să preia naționala Braziliei  Hotnews
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Neymar: „Fac publice niște mesaje private, fără permisiunea lor”. Starul lui PSG ia atitudine după eliminarea Braziliei – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948FC Argeș, luni, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: MioveniUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Neymar a făcut publice niște schimburi de mesaje cu colegii săi

După eșecul suferit în Qatar, Neymar a mărturisit că se gândește să se retragă de la echipa națională.

După încă o zi, Neymar a postat niște schimburi de mesaje cu colegii săi din națională.

„Am decis să fac publice niște mesaje private, fără permisiunea lor, pentru ca voi să vedeți cât de mult ne doream și cât de uniți suntem. Acestea sunt câteva dintre mesaje pe pe care grupul nostru le-a schimbat”, a postat Neymar, alături de niște capturi de ecran din conversații cu cu Thiago Silva, Marquinhos sau Rodrygo.

Galerie Foto

Neymar a vrut să sublinieze cât de mare este supărarea în sânul naționalei după această eliminare, dar și cât de unit este grupul.

Neymar a lăsat de înțeles că vrea să se retragă din națională

După eșecul suferit în Qatar, Neymar a dat de înțeles că se gândește să se retragă de la echipa națională.

Neymar a ajuns în Brazilia și a vorbit în fața presei braziliene imediat după ce avionul său a aterizat. Decarul Braziliei a vorbit din nou despre dezamăgirea trăită la Cupa Mondială din Qatar și a transmis că va fi foarte dificil să depășească acest eșec.

”Înfrângerea încă mă doare foarte tare, eram foarte aproape, foarte aproape. Din nefericire sau din fericire, nu am învățat încă să pierd. Înfrângerile mă fac mai puternic, dar mă rănesc prea tare și nu m-am obișnuit încă.

Trebuie să mergem mai departe. Viața ne face să mergem înainte, chiar dacă doare, iar rănile au nevoie de timp pentru a se vindeca. Vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor brazilieni pentru susținere și dragoste.

Să auzim din partea voastră că am luptat și am dat totul până în ultimul moment ne face să ne simțim mai bine. Mulțumim Qatar pentru tot. Cupa a fost frumoasă și ar fi fost frumos să meargă în Brazilia.

Acum este momentul să luăm o pauză, să ne bucurăm de timpul petrecut cu familiile și cu prietenii noștri, să ne reîncărcăm cu energie. Să trăim cu această înfrângere va fi foarte dificil”, a transmis Neymar, conform Globo, după ce a aterizat în Brazilia.

„Cred că este ultima mea Cupă Mondială. O văd ca fiind ultima pentru că nu știu dacă mai am puterea de a face față fotbalului”, a declarat Neymar, potrivit jurnalistului Ben Jacobs.

Etichete: neymar , brazilia-croatia , sferturi cupa mondiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *