Neymar l-a plătit pe Richarlison pentru a șterge tatuajul cu fața sa! – DigiSport

  1. Neymar l-a plătit pe Richarlison pentru a șterge tatuajul cu fața sa!  DigiSport
  2. Richarlison e ultimul care a ”lovit”. Cele mai bizare tatuaje ale fotbaliștilor, de la Messi la Ibrahimovic  DigiSport
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Neymar l-a plătit pe Richarlison pentru a șterge tatuajul cu fața sa! – DigiSport

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Chindia, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga 1: ArgeșMioveni, duminică, 12:00, DGS 1

Fotbalistul lui Tottenham și-a tatuat pe spate trei chipuri, al lui, al lui Ronaldo și al lui Neymar, dar acum ar putea decide să modifice desenul.

Neymar i-a cerut lui Richarlison să-i ”șteargă” chipul de pe spatele

Se pare că Richarlison și Neymar s-au certat, iar fotbalistul lui PSG a încetat să-l mai urmărească pe atacantul lui Tottenham pe rețelele sociale.

Mai mult, potrivit Globo Sports, Neymar i-a solicitat lui Richarlison să facă ceva cu tatuajul astfel încât chipul său să nu mai apară.

Neymar i-ar fi trimis lui Richarlison și bani pentru ”corectarea” tatuajului, aproximativ 30.000 de euro. Richarlison poate să apeleze la o intervenție cu laser pentru a-i ”șterge” chipul lui Neymar de pe spate sau să-l acopere cu un alt tatuaj.

Cele mai bizare tatuaje din fotbal

Într-un top al celor mai bizare tatuaje din fotbal se regăsesc, alături de Richarlison, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic sau Memphis Depay, iar ”operele de artă” care se află pe corpurile lor pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Neymar se gândește la o ”pauză” de la echipa națională

Neymar a fost extrem de dezamăgit de faptul că Brazilia nu a reușit să treacă de sferturile Cupei Mondiale, unde a pierdut în fața Croației, meci la finalul căruia a spus că ia în calcul inclusiv să se retragă de la echipa națională.

Neymar ar fi revenit acum la sentimente mai bune, însă tot se gândește să ia o pauză de la echipa națională și să revină în apropierea Cupei Mondiale din 2026.

Etichete: neymar , richarlison , tatuaj richarlison


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *