„Nu a fost ciudat!”. Fotbaliștii Portugaliei, deloc surprinși să îl vadă pe Cristiano Ronaldo rezervă la Cupa Mondială – DigiSport

„Nu a fost ciudat!”. Fotbaliștii Portugaliei, deloc surprinși să îl vadă pe Cristiano Ronaldo rezervă la Cupa Mondială  DigiSport

Головна » „Nu a fost ciudat!”. Fotbaliștii Portugaliei, deloc surprinși să îl vadă pe Cristiano Ronaldo rezervă la Cupa Mondială – DigiSport

  • Serie A: SalernitanaAC Milan, miercuri, 13:30, DGS 1

  • Serie A: InterNapoli, miercuri, 21:45, DGS 1

Decizia i-a surprins pe majoritatea microbiștilor, chiar dacă Ronaldo nu marcase decât un gol în faza grupelor, din penalty. Totuși, chiar dacă este căpitanul echipei, coechipierii lui CR7 nu au fost atât de surprinși de alegerea celui care, între timp, a fost demis din funcția de selecționer. 

Fotbaliștii Portugaliei se așteptau să-l vadă pe Cristiano Ronaldo rezervă la Cupa Mondială

Unii fotbaliști din lotul Portugaliei chiar începuseră să se aștepte la decizia lui Santos, așa cum a explicat Bernardo Silva (28 de ani) în cadrul unui interviu acordat la aproximativ două săptămâni distanță de la turneul final. 

„Nu a fost ciudat. Am vorbit între noi și ne-am întrebat dacă ar putea fi posibil, dacă nu cumva asta se va întâmpla, pentru că jucătorii vorbesc mereu.

Dar am aflat despre primul 11 abia în vestiar, cu două ore înainte de ora meciului.

Sunt 26 de jucători, prea mulți pentru ca un antrenor să aleagă la fel la fiecare meci. Nu mă șochează niciodată că un antrenor preferă un jucător în detrimentul altuia.

Unii cred că a greșit, alții că a procedat corect, dar antrenorul are dreptul să ia astfel de decizii”, a spus Silva, conform Goal. 

Cristiano Ronaldo, debusolat pe banca de rezerve, la meciul cu Elveția

La marginea terenului, Ronaldo a fost surprins în mai multe stări. Fotbalistul lui Al-Nassr a avut momente în care a zâmbit, dar mai multe au fost momentele în care a părut destul de îngândurat.

Galerie Foto

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , fernando santos , bernardo silva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *