Nu se mai opresc cazurile de dopaj în tenis: „La fel ca Simona noastră!” Încă… – Prosport

  1. Nu se mai opresc cazurile de dopaj în tenis: „La fel ca Simona noastră!” Încă…  Prosport
  2. O nouă suspendare pentru dopaj, în prima sută a tenisului mondial…  SPORT.RO
  3. Simona Halep, ironizată și pusă sub presiune de jurnaliștii britanici în cazul de dopaj: „Și-a…  Prosport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Nu se mai opresc cazurile de dopaj în tenis: „La fel ca Simona noastră!” Încă… – Prosport

După ce românca Simona Halep (31 de ani) și spaniolul Fernando Verdasco (39 de ani) au fost depistați pozitiv recent, un nou scandal de dopaj uriaș izbucnește în tenisul profesionist.

Polonezul Kamil Majchrzak (26 de ani), ocupantul locului 77 mondial, a fost prins și el dopat! Acesta a picat trei teste anti-doping efectuate în perioada octombrie – noiembrie 2022.

Majchrzak suține că nu știe de unde a luat substanța interzisă și că este în stare de șoc, iar declarațiile polonezului i-au făcut pe fani să compare cazul său cu al lui Halep. Atunci când a fost depistată pozitiv cu roxadustat, românca a declarat că trăiește „cel mai mare șoc al vieții”.

Nu se mai opresc cazurile de dopaj în tenis! Încă un jucător de top depistat pozitiv respinge acuzațiile

Kamil Majchrzak, component al naționalei de Cupa Davis a Poloniei, a mărturisit că a fost depistat pozitiv, neștiind cum a ajuns susbtanța interzisă în corpul său: „Am vești incredibil de triste și foarte greu de împărtășit. Am fost testat pozitiv la un control anti-doping, în lunile octombrie și noiembrie ale anului 2022.

În primul rând, nu am luat niciodată cu bună știință vreo substanță interzisă. În acest moment, nu am idee ce s-a întâmplat și e cel mai mare șoc pentru mine. Am început cea mai dificilă luptă a vieții mele, bătălia de a-mi demonstra nevinovăția pentru a mă putea întoarce în sportul pe care îl iubesc”, a transmis Majchrzak.

Încă un scandal uriaș de dopaj în tenis: Kamil Majchrzak, numărul 77 ATP, a fost depistat pozitiv.

„La fel ca Simona noastră!”

Mesajul lui Kamil Majchrzak creează o senzație de deja-vu, iar fanii Simonei Halep fac haz de necaz: „Ultima frază îmi sună cunoscută! Ei bine, sper că e nevinovat”, a spus un utilizator de Twitter, fiind completat de o fană a româncei: „Ala Simona noastră!”. După ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona a postat un mesaj asemănător: „Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată.  Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am ingerat substanța în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani,” a scris Simona Halep.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *