O jucătoare de tenis din România s-a dezbrăcat și a făcut baie la 8 grade… – Prosport

  1. O jucătoare de tenis din România s-a dezbrăcat și a făcut baie la 8 grade…  Prosport
  2. O jucătoare de tenis din România a intrat în mare la 8 grade Celsius. Imaginile cu sportiva au ajuns virale pe  Spynews
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » O jucătoare de tenis din România s-a dezbrăcat și a făcut baie la 8 grade… – Prosport

Jucătoarea de tenis Andreea Prisacariu (22 de ani) își uimește fanii pe zi ce trece! De această dată, ocupanta locului 402 WTA a făcut baie în mare, deși termometrele arătau doar 8 grade Celsius.

Încă o dovadă că Andreea Prisacariu este o nonconformistă convinsă! Tânăra jucătoare de tenis din țara noastră a fost filmată în tmp ce sfida temperaturile reci din termometre, dezbrăcându-se în costum de baie și intrând în mare.

Prisacariu este supranumită rebela tenisului românesc! Jucătoarea care a debutat în 2022 pentru naționala de Billie Jean King Cup a României are în acest moment în jur de 30 de tatuaje pe corp.

O jucătoare de tenis din România s-a dezbrăcat și a făcut baie la 8 grade Celsius! Cum a fost surprinsă în timp ce sfida temperaturile din termometre

Andreea Prisacariu s-a dezbrăcat în costum de baie și a intrat în apă la 8 grade Celsius! Cineva a filmat-o pe sportivă, iar aceasta a urcat filmulețul pe rețelele de socializare: „Recuperare la 8 grade!”, a spus Prisacariu în descrierea imaginilor.

Sportiva din Iași a făcut înconjurul lumii atunci când a ținut un discurs nonconformist în cadrul întâlnirii România – Polonia. Andreea a avut însă o misiune imposibilă, fiind trimisă în teren la meciul cu Iga Swiatek. Așa cum era de așteptat, liderul WTA s-a impus fără emoții, scor 6-0, 6-0.

Andreea Prisacariu a revenit în forță în mediul online

Andreea a lipsit o perioadă din mediul online, deoarece s-a confruntat cu unele probleme personale, însă a revenit în forță pe contul ei de Twitter, urmărit de peste 26.000 de oameni. Fanii au observat imediat că românca și-a făcut noi tatuaje, lucru confirmat de Prisacariu: „Pe care dintre ele l-ați observat? Mi-am mai făcut patru!”, a spus Andreea.

Prisacariu nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape o lună, dar acum se antrenează pentru noul sezon. Ultima partidă disputată de româncă a avut loc la turneul de la Valencia (Spania), scor 1-6, 2-6 cu Jessica Bouzas Maneiro (Spania, 192 WTA).

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *