O româncă din WTA joacă fără sponsor tehnic, dar nu duce lipsă de inventivitate! Unde… – Prosport

O româncă din WTA joacă fără sponsor tehnic, dar nu duce lipsă de inventivitate! Unde…  Prosport

Головна » O româncă din WTA joacă fără sponsor tehnic, dar nu duce lipsă de inventivitate! Unde… – Prosport

Andreea Prisacariu face parte din categoria jucătoarelor de tenis care evoluează fără sponsor tehnic! Dar ocupanta locului 405 WTA nu duce lipsă de inventivitate.

Andreea Prisacariu, considerată rebela tenisului românesc, a oferit un nou moment inedit la turneul ITF de la Valencia (Spania), unde a reușit să acceadă pe tabloul principal.

Prisacariu își achiziționează singură echipamentele pentru turneele de tenis, iar de data aceasta a ales o ținută mai puțin obișnuită, de la Adidas, formată din colanți și maiou.

O româncă din WTA joacă fără sponsor tehnic, dar nu duce lipsă de inventivitate! Unde a putut ține mingea de rezervă, după ce a îmbrăcat un echipament inedit

Majoritatea jucătoarelor de tenis își țin mingea pentru al doilea serviciu în buzunarele special amenajate în interiorul fustei, însă Andreea Prisacariu a ales să fie diferită. Sportiva din România și-a poziționat mingea între șold și talia pantalonilor.

Metoda mai puțin obișnuită nu i-a creat disconfort Andreeei, trecând de calificări la Valencia! A pierdut însă în runda inaugurală pe tabloul principal, după 1-6, 2-6 cu Jessica Bouzas Maneiro (Spania, 191 WTA). De asemenea, Prisacariu și-a cumpărat singură echipamentul pentru turneul de la Iași, din acest an, alegând o ținută excentrică de la Bidi Badu, o firmă mai puțin cunoscută, dar foarte interesantă.

Pasiunea Andreei Prisacariu pentru tatuaje nu cunoaște limite

Pasiunea Andreei Prisacariu pentru tatuaje nu cunoaște limite, jucătoarea de tenis din țara noastră având în acest moment în jur de 30 de desene pe corp. Sportiva care a debutat în 2022 pentru echipa de Billie Jean King Cup a României le-a mărturisit fanilor că și-a mai adăugat, recent, patru tatuaje la colecția ei.

Sportiva din Iași a ținut un discurs nonconformist în cadrul întâlnirii cu Polonia, iar declarațiile sale au făcut înconjurul lumii. Andreea a avut însă o misiune imposibilă, fiind trimisă în teren la meciul cu Iga Swiatek. Așa cum era de așteptat, liderul WTA s-a impus fără emoții, scor 6-0, 6-0.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *