Ofertă de top pentru Aissa Laidouni, starul Tunisiei de la Campionatul Mondial din Qatar! Clubul… – Prosport

Ofertă de top pentru Aissa Laidouni, starul Tunisiei de la Campionatul Mondial din Qatar! Clubul…  Prosport

Головна » Ofertă de top pentru Aissa Laidouni, starul Tunisiei de la Campionatul Mondial din Qatar! Clubul… – Prosport

Aissa Laidouni este curtat de o formație din Ligue 1 care ar fi dispusă să ofere 10 milioane de euro în schimbul jucătorului tunisian, legitimat la Ferencvaros Budapesta. Fotbalistul a fost vândut de FC Voluntari în august 2020 la Ferencvaros contra a 600.000 de euro, iar ilfovenii pot recupera 15 la sută dintr-un viitor transfer. Asta ar însemna că trupa lui Liviu Ciobotariu ar încasa 1,5 milioane de euro în cazul unui transfer.

Aissa Laidouni, mijlocaşul naţionalei de fotbal a Tunisiei, fost component al echipei FC Voluntari, a fost desemnat „jucătorul meciului” Tunisia – Danemarca, scor 0-0 și a atras atența mai multor cluburi importante.

FC Voluntari se poate umble de bani după transferul lui Aissa Laidouni, starul Tunisiei de la Campionatul Mondial din Qatar: ar putea încasa 15% din 10 milioane de euro

Fundașul a mulţumit suporterilor tunisieni, veniţi în număr destul de mare pe stadion, pentru atmosfera creată.

„Este Cupa Mondială, nu o competiţie minoră, este cea mai importantă din fotbal. Cu fanii pe care îi avem aici în Qatar este incredibil. Este important să le arătăm că avem această determinare şi că vrem să dăm totul pentru Tunisia şi pentru suporteri. Le mulţumim mult”, a spus Laidouni.

Tunisia nu a trecut până acum de faza grupelor la cele cinci participări anterioare la Cupa Mondială, în timp ce Danemarca a ratat o singură dată ieşirea din grupe la cinci participări.

Laidouni a ajuns în 2018 la FC Voluntari, de la echipa secundă a lui Angers. Francezul s-a impus rapid în România și a fost la un pas să ajungă la FCSB.

Lotul Tunisiei la Cupa Mondială

Portari: Aymen Dahmen, Bechir Ben Said, Mouez Hassen, Aymen Mathlouthi

Fundaşi: Ali Abdi, Dylan Bronn, Mohamed Drager, Nader Ghandri, Bilel Ifa, Wajdi Kechrida, Ali Maaloul, Yassine Meriah, Montassar Talbi

Mijlocaşi: Mohamed Ali Ben Romdhane, Ghaylane Chaalali, Aissa Laidouni, Hannibal Mejbri, Ferjani Sassi, Elyas Skhiri

Atacanţi: Anis Ben Slimane, Seifeddine Jaziri, Issam Jebali, Wahbi Khazri, Taha Yassine Khenissi, Youssef Msakni, Naim Sliti.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *