Ofertă incredibilă pentru „bisht-ul” primit de Lionel Messi: 1 milion de dolari! – Gazeta Sporturilor

Ofertă incredibilă pentru „bisht-ul” primit de Lionel Messi: 1 milion de dolari!  Gazeta Sporturilor

Головна » Ofertă incredibilă pentru „bisht-ul” primit de Lionel Messi: 1 milion de dolari! – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 23 decembrie 2022 19:00 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 19:13

Haina purtată de Lionel Messi la premierea de la finala Campionatului Mondial i-a atras atenția unui parlamentar din Oman.

Înainte de a ridicat trofeul de campion mondial, Tamim bin Hamad Al Thani, l-a îmbrăcat pe Lionel Messi într-o haină tradițională, numită „bisht”.

Ofertă de 1 milion de dolari pentru „bisht-ul” purtat de Lionel Messi

La doar 5 zile după finala Campionatului Mondial, un parlamentar din Oman e gata să cumpere „bisht-ul” purtat de Messi. Și e gata să ofere cel puțin 1 milion de dolari.

„Te felicit din Oman pentru câștigarea Campionatului Mondial. Îți ofer 1 milion de dolari pentru «bisht», care e simbolul arab înțelepciunii și curajului, a scris Ahmed Al Barwani pe Twitter, potrivit presei din Marea Britanie.

Acesta a continuat. „Am fost la stadion și am văzut când Emirul Qatarului i-a dat «bisht-ul» lui Messi. Acel moment a fost un mesaj, prin care ne-am arătat cultura.

Acea ținută simbolizează înțelepciunea, curajul, integritatea, generozitatea. Spune cine ești.  Îl voi expune pentru a comemora acel moment de mândrie și pentru a ne aminti că putem face orice”.

2.000 de eurocostă „bisht-ul” oferit lui Messi

FOTO. Adriana Paul, stewardesa din România care a răpit toate privirile în Qatar

Românca Adriana Paul a povestit pe larg ce a însemnat pentru ea să împartă scena cu Messi și Mbappe, la finala Campionatului Mondial.

„A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții”, a spus ea pentru Libertatea.

Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul

Citește și: 

Scandal cu Șumudică în direct! Antrenorul român, reacție nervoasă

„Aveam golaveraj 45-2!” » Unde a început mania lui Dan Petrescu pentru o apărare betonată și ce obicei obsesiv are seara: „Mereu iau telefonul”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *