OFICIAL | Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după tensiunile de la CM 2022. Mesajul portarului – DigiSport

OFICIAL | Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după tensiunile de la CM 2022. Mesajul portarului  DigiSport

Головна » OFICIAL | Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după tensiunile de la CM 2022. Mesajul portarului – DigiSport

  • Baschet: U-BT Cluj-Napoca – Rapid, vineri, 17:00, DGS 2

  • Premiership: Ross County – Rangers, vineri, 21:30, DGS 1

În primul meci, 0-1 cu Elveția, Andre Onana a fost titular, cum era anunțat și pentru confruntarea cu Serbia, dar totul s-a schimbat cu o zi înaintea jocului. Totul s-a întâmplat din cauza unui dialog cu selecționerul Rigobert Song, iar portarul a fost exclus din lot.

OFICIAL | Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după tensiunile de la CM 2022. Mesajul portarului

Acum, la câteva zile după încheierea Cupei Mondiale, Andre Onana a anunțat că se retrage din naționala Camerunului.

  • 34 de selecții are Onana pentru naționala mare a Camerunului
  • Andre Onana a debutat pentru Camerun în luna septembrie a anului 2016

„După ore nesfârșite de antrenament, călătorii nesfârșite și multă perseverență, pot spune cu mândrie că mi-am îndeplinit marele vis. Dar fiecare poveste, oricât de frumoasă ar fi, trebuie să se încheie. Iar povestea mea cu echipa națională a Camerunei a ajuns la sfârșit.

Jucătorii vin și pleacă, numele sunt trecătoare, dar Camerunul este înaintea oricărei persoane sau jucător. Camerunul rămâne etern, la fel și dragostea mea pentru echipa națională și pentru oamenii noștri care ne-au susținut mereu…

Camerele din spațiu spun poveștile planetei noastre dintr-o nouă perspectivă. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:37!

Sentimentul meu nu se va schimba niciodată. Inima mea va continua să bată pentru Camerun și oriunde mă voi duce voi lupta mereu pentru a ridica steagul Camerunului cât mai sus posibil. Voi continua să susțin ca fan, la fel cum fac cei peste 27 de milioane de camerunezi la fiecare meci. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, a spus Onana, potrivit The Sun.

De ce a fost exclus din lot Andre Onana

În timpul pregătirii jocului cu Serbia, selecționerul Rigobert Song i-a solicitat lui Andre Onana să-și schimbe stilul și comportamentul din poartă. Antrenorul își dorea ca goalkeeper-ul lui Inter să aibă un stil mai ”tradițional” și să renunțe la preluările și pasele menite să ”fure priviri”.

Andre Onana s-a împotrivit și i-a spus în față lui Rigobert Song că nu-și va schimba stilul, ceea ce a dus la tensiuni între portar și antrenor.

Decizia lui Rigobert Song a venit imediat după dialogul purtat cu Andre Onana și a fost valabilă pentru tot restul Cupei Mondiale. 

În locul lui Andre Onana, Rigobert Song l-a titularizat pe Devis Epassy, goalkeeper de 29 de ani legitimat la Abha, în Arabia Saudită.

Etichete: camerun , andre onana , retragere onana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *