OUT de la naționala Germaniei! Primul nume mare care plătește cu postul după eliminarea de la Cupa Mondială 2022 – DigiSport

  1. OUT de la naționala Germaniei! Primul nume mare care plătește cu postul după eliminarea de la Cupa Mondială 2022  DigiSport
  2. Oliver Bierhoff, out după 18 ani de la naționala Germaniei!  Gazeta Sporturilor
  3. Primul nume important care părăsește naționala Germaniei după eliminarea rușinoasă de la CM 2022  Hotnews
  4. Primul șoc la naționala Germaniei după eliminarea rușinoasă de la Mondiale: ”Eliberez drumul”  Ziare.com
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » OUT de la naționala Germaniei! Primul nume mare care plătește cu postul după eliminarea de la Cupa Mondială 2022 – DigiSport

  • Cupa României: PetrolulU Craiova 1948, marți, 19:00, DGS 1

  • Cupa României: SloboziaDinamo, marți, 19:00, DGS 2

Oliver Bierhoff, OUT de la naționala Germaniei

Fostul internaţional german, care era manager general al selecționatei Germaniei, și-a reziliat contractul care era valabil până în 2024, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB).

„Oliver Bierhoff şi DFB s-au pus de acord astăzi pentru rezilierea contractul său, valabil până în 2024”, a explicat Federaţia într-un comunicat difuzat la mai puţin o săptămână după eliminarea Mannschaft în prima fază a CM 2022.

„Fotbalul face parte din viaţa mea şi va continua să mă însoţească. A fost o onoare că am putut lucra pentru fotbalul german atât de mult timp. Astfel, eliberez drumul către noi direcţii”, a precizat Bierhoff, citat în comunicatul DFB.

Germania, eliminată de la Cupa Mondială 2022 încă din faza grupelor

După o eliminare neaşteptată în primul tur al Cupei Mondiale 2018 din Rusia, când era deţinătoarea titlului, Germania a fost eliminată în aceeaşi etapă a competiţiei din Qatar, după o înfrângere în faţa Japoniei (1-2), o remiză cu Spania (1-1) şi o victorie cu Costa Rica (4-2).

Același proiect de renovare abordat de 2 cupluri cu 2 bugete diferite. Urmărește emisiunea Renovăm pe Digi Life și Digi Online, de la ora 20:00.

În urma acestei noi dezamăgiri, preşedintele DFB, Bernd Neuendorf, a refuzat să le dea un cec în alb lui Oliver Bierhoff şi selecţionerului Hansi Flick, cerându-le o analiză a eşecurilor începând din 2018. Bierhoff este astfel primul care plăteşte pentru această deziluzie.

Germania, obişnuită în trecută cu fazele superioare ale marilor competiţii, rămâne astfel cu trei eşecuri răsunătoare, nereuşind să atingă de trei ori la rând sferturile de finală la un turneu major, o premieră în istoria sa.

Peste 18 luni, în vara lui 2024, Germania va găzdui Campionatul European, cu scopul de a recâştiga un loc în elita continentală.

Oliver Bierhoff a făcut parte din staff-ul Germaniei începând din 2004, în diferite roluri, lucrând alături de Jurgen Klinsmann (2004-2006), Joachim Low (2006-2021) şi Hansi Flick (2021-2022).

Etichete: germania , cupa mondiala 2022 , oliver bierhoff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *