Ovidiu Burcă reclamă dreptul lui CSA Steaua de a juca în play-off-ul din Liga 2:… – Prosport

Ovidiu Burcă reclamă dreptul lui CSA Steaua de a juca în play-off-ul din Liga 2:…  Prosport

Головна » Ovidiu Burcă reclamă dreptul lui CSA Steaua de a juca în play-off-ul din Liga 2:… – Prosport

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, este de părere că CSA Steaua nu ar trebui lăsată să joace în play-off-ul Ligii 2.

Echipa din Șos. Ștefan cel Mare traversează o perioadă incertă din punct de vedere administrativ, însă pe plan sportiv este în vârf de formă. „Câinii” iernează la numai două puncte de locurile de play-off, cu trei etape înaintea sezonului regulat, și au toate motivele să spere că vor reuși să se claseze pe unul dintre primele șase locuri ale clasamentului.

Antrenorul Ovidiu Burcă se gândește deja la lupta pentru promovare și s-a declarat nemulțumit de faptul că CSA Steaua, care nu are drept de joc în Superliga, este acceptată în play-off.

Ovidiu Burcă reclamă dreptul lui CSA Steaua de a juca în play-off-ul din Liga 2: „Cu Dinamo poate juca altfel, ținând cont de rivalitate”

Ovidiu Burcă este de părere că CSA Steaua ar putea să încerce să o încurce pe Dinamo în lupta pentru promovare și a transmis că această situație ar fi trebuit reglementată de șefii fotbalului din țara noastră.

Antrenorul „câinilor” consideră că nu este în spiritul fair-play-ului ca o echipă fără drept de promovare să arbitreze lupta pentru locurile din Superliga.

„Am spus-o de la începutul campionatului. Echipele care n-au drept de promovare n-ar trebui să participe în play-off, pentru că se poate altera competiția. Dincolo de a acuza pe cineva, o spun deschis. Într-un fel poate juca CSA Steaua contra lui Dinamo, ținând cont de rivalitate, de tradiție, și într-o cu totul altă manieră poate juca CSA Steaua împotriva unei echipe cu care nu există rivalitate.

Nu mi se pare în spiritul fair-play-ului ca o echipă care nu are drept de promovare să participe în play-off. Ar fi trebuit să se găsească o soluție din punctul ăsta de vedere”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit GSP.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *