Pariul lui Dorinel Munteanu pentru Cupa Mondială din Qatar: “Poate face diferența” – DigiSport

  1. Pariul lui Dorinel Munteanu pentru Cupa Mondială din Qatar: “Poate face diferența”  DigiSport
  2. El e jucătorul pe care se pun toți banii! Fotbalistul care ar putea să le ia fața lui Messi și Ronaldo la M…  SPORT.RO
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Pariul lui Dorinel Munteanu pentru Cupa Mondială din Qatar: “Poate face diferența” – DigiSport

  • Liga 1: MioveniCFR, duminică, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: U Craiova 1948FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Dorinel Munteanu: „Mbappe poate fi desemnat cel mai bun jucător al turneului”

Fostul internațional Dorinel Munteanu (54 de ani) a declarat că Brazilia este marea favorită să câștige trofeul, dar anticipează că o națională din Europa se va impune.

“Munti” este convins că Franța poate să-și apere trofeul, iar Kylian Mbappe poate fi desemnat cel mai jucător al turneului final din Qatar.

“Eu spun că tot marile puteri îşi vor disputa până la urmă trofeul, nu cred că va fi vreo surpriză. Eu mă gândesc la Brazilia, la Argentina, la Franţa, la Germania… Acum, la început, o văd pe Brazilia câştigătoare, dar cred că până la urmă tot o reprezentativă din Europa se va impune, adică Franţa sau Germania.

Favorita mea rămâne Germania, ca de fiecare dată, însă nu mai sunt aşa de convins că va câştiga ca în alţi ani. Nu cred să ajungă sus de tot echipele mai slab cotate. Nu ştiu, poate o surpriză să vină de la o echipă din America de Sud.

Va fi o Cupă Mondială interesantă, se desfăşoară în perioada de iarnă, dar vor fi şi multe echipe bune şi în formă care îşi doresc titlul mondial. Consider că în afară de inconvenientul căldurii, vor fi toate condiţiile pentru a juca fotbal în Qatar. Sigur, e o ediţie atipică, dar în acelaşi timp nu se va putea vorbi despre o oboseală a jucătorilor.

Ronaldo şi Messi ne-au bucurat atâţia ani cu prezenţa lor la turneele finale. Dar a venit şi sfârşitul, ca să spun aşa. Însă eu sunt convins că vor veni alţi fotbalişti din urmă care ne vor încânta. Cum e Mbappe, de exemplu. El poate fi desemnat la final cel mai bun jucător al turneului, dar să fie ajutat şi de echipă.

Dacă Franţa ajunge în fazele superioare, atunci Mbappe poate face diferenţa. Este într-o formă foarte bună, ca şi alţi jucători, de asta spun că această Cupă Mondială va fi la un nivel mai ridicat decât celelalte”, a spus Dorinel Munteanu pentru Agerpres.

Dorinel Munteanu: „Ne putem califica la EURO”

Participant la două ediţii de Cupă Mondială, Dorinel Munteanu susţine că o participare la Campionatul European ar da un moral bun primei reprezentative a României în preliminariile CM din 2026.

În preliminarii EURO 2024, România a fost repartizată în Grupa I, din care mai fac parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

„Noi ne dorim ca România să se califice la următoarea Cupă Mondială. Dar înainte de asta să ajungem la Campionatul European. Eu sunt optimist în preliminariile astea, pentru că suntem într-o grupă cât de cât accesibilă. Dar ţine mult de grup, nu avem pe cineva care să facă diferenţa, individual vorbesc.

Dar şanse avem cu Elveţia, cu Israel… sunt echipe accesibile. Sigur, nu suntem noi favoriţi, dar ne putem califica. Iar o calificare la EURO ne-ar da un moral mult mai bun în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026. Orice calificare pentru noi acum este aur”, a precizat Munteanu pentru Agerpres.

Etichete: franta , dorinel munteanu , cupa mondiala , brazilia , qatar 2022 , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *