Predicția bizară a „Oracolului din Bălcești”, după gestul controversat al lui Emiliano Martinez: „De nu… – Prosport

Predicția bizară a „Oracolului din Bălcești”, după gestul controversat al lui Emiliano Martinez: „De nu…  Prosport

Головна » Predicția bizară a „Oracolului din Bălcești”, după gestul controversat al lui Emiliano Martinez: „De nu… – Prosport

Mitică Dragomir este convins că imaginea deja celebră cu Emiliano Martinez va intra în istorie, în ciuda faptului că gestul lui de la festivitatea de premiere este contestat din toate direcțiile.

Echipa națională a Argentinei a câștigat titlul mondial după ce a trecut de Franța în finala din Qatar, iar portarul Emiliano Martinez a avut un cuvânt greu de spus. Pe lângă constanța de care a dat dovadă pe parcursul întregii competiții, fotbalistul lui Aston Villa s-a remarcat în ultimul act, unde a intervenit salvator în ultimele clipe ale prelungirilor și a trimis verdictul la loviturile de departajare, unde a apărat una dintre execuții.

Acesta a primit trofeul pentru cel mai bun portar, apoi a folosit statueta pentru a transmite un mesaj vulgar fanilor francezi, care l-au huiduit în permanență. Mitică Dragomir este sigur că Emiliano Martinez va fi imortalizat în piatră în această ipostază.

Predicția bizară a „Oracolului din Bălcești”, după gestul controversat al lui Emiliano Martinez: „De nu i-or face statuie așa, să nu-mi spuneți «Mitică Dragomir»”

Emiliano Martinez a fost, alături de Lionel Messi, în lumina reflectoarelor după finala Cupei Mondiale. Acesta a atras întâi atenția grație unei prestații excelente, apoi din cauza gestului vulgar de la festivitatea de premiere.

„Hai să nu fim ipocriți. Vedeți-vă de treabă! Alții fac în spatele perdelei fel de fel de prostii. Domnișoară, hai să nu dăm la fundul altuia. Să păstrăm fundul fiecăruia fără lovituri. L-au spurcat pe Martinez cu înjurăturile. Să țineți minte fraza asta: publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă. Publicitatea negativă e cea mai bună, te propulsează.

Nici eu nu sunt de acord, dar să nu exagerăm. Nu e nimic de comentat. A fost atât de criticat… Bietul om… E campion mondial pe meritul lui. Să fii cel mai bun portar al omenirii… A făcut ca Argentina să fie campioană mondială la acea fază din ultimul minut. A scos-o ca la handbal. Vai de mine, ce valoare! Acolo a greșit.

Pentru asta și-a luat ce merita, îl mai înjurăm și noi acum… Dar gestul rămâne în istorie și peste 1000 de ani. Dacă nu-i vor face statuie așa, să nu îmi ziceți «Mitică Dragomir»! Câte statui am văzut eu…. În Belgia, în Suedia cum e?”, a declarat Mitică Dragomir, la Pro Arena.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *