Premieră istorică în sportul din Constanța! Primul teren de padel din oraș a fost amenajat de Waterboyz – Eurosport RO

Premieră istorică în sportul din Constanța! Primul teren de padel din oraș a fost amenajat de Waterboyz  Eurosport RO

Головна » Premieră istorică în sportul din Constanța! Primul teren de padel din oraș a fost amenajat de Waterboyz – Eurosport RO

Padelul este sportul care a cucerit întreaga lume într-un timp record și începe să câștige teren și în România, datorită caracterului său dinamic și accesibil pentru o varietate de niveluri de aptitudini fizice. Tot mai multe centre sportive și instituții publice construiesc terenuri de padel. În plus, padelul este unul dintre sporturile care ar putea fi introduse în programul Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024. Acest sport a cunoscut un succes fără precedent într-un timp foarte scurt.

Construirea acestui teren de padel la Universitatea Ovidius din Constanța marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii sportive și a diversificării activităților recreative în regiune. Această inițiativă poate servi drept model și sursă de inspirație pentru alte instituții care doresc să se implice în promovarea sportului și să sprijine comunitatea locală.

Alte SporturiŞtirile dimineţii | Pegula, replică genială după revenirea carierei, cu BeguACUM 12 ORE

Ne bucurăm nespus pentru amenajarea terenului de padel în cadrul Universității Ovidius, de care suntem foarte mândri. Pentru Waterboyz, începutul acestui an a venit cu o diviziune strategică de profesioniști ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe amenajarea terenurile sportive și să oferim servicii de calitate superioară. Avem deja în discuții amenajarea următoarelor 12 terenuri de sport, dintre care 5 vor fi terenuri de padel” a declarat George Toda, CEO al companiei Waterboyz.

Terenul de padel de la Universitatea Ovidius a fost construit utilizând modelul Classic de la Waterboyz, care se caracterizează prin structura sa din oțel galvanizat și panouri de sticlă securizată. Acest model oferă un echilibru ideal între durabilitate, siguranță și performanță sportivă, fiind potrivit atât pentru utilizarea în interior, cât și în aer liber.
Terenul de padel de la Waterboyz România dispune de o suprafață de joc din gazon sintetic de înaltă calitate, asigurând un nivel ridicat de confort și aderență pentru jucători. În plus, sistemul de iluminare LED integrat permite desfășurarea partidelor și în timpul nopții, fără a compromite vizibilitatea.

Alte SporturiŞTIRILE DIMINEŢII | Benzema, primul hat-trick contra Barcelonei. Ora de start a partidei Begu-PegulaIERI LA 04:36Alte SporturiCum a afectat Covid-19 fotbalul românesc30/03/2023 LA 08:57

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *