Pretinde că a prezis atacul de pe 11 septembrie și moartea Prințesei Diana, iar acum ”a văzut” câștigătoarea Cupei Mondiale – DigiSport

Pretinde că a prezis atacul de pe 11 septembrie și moartea Prințesei Diana, iar acum ”a văzut” câștigătoarea Cupei Mondiale  DigiSport

Головна » Pretinde că a prezis atacul de pe 11 septembrie și moartea Prințesei Diana, iar acum ”a văzut” câștigătoarea Cupei Mondiale – DigiSport

 • Fotbal: Rapid – Borussia Dortmund, sâmbătă, 13:00, DGS 1

 • Liga 1: Sepsi – Voluntari, vineri, 19:00, DGS 1

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

 • Croația – Brazilia, 9 decembrie, ora 17:00
 • Olanda – Argentina, 9 decembrie, ora 21:00
 • Maroc – Portugalia, 10 decembrie, ora 17:00
 • Anglia – Franța, 10 decembrie, ora 21:00

Clarvăzătorul care a ”văzut” cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar: ”Dacă greșesc, dați-mă în judecată”

Înaintea primelor dueluri din sferturi, Anthony Carr (79 de ani), un clarvăzător din Canada, care susține a prevăzut mai multe evenimente importante, precum atacul terorist din SUA de pe 11 septembrie 2001 sau moartea Prințesei Diana, a anunțat care va fi finala Cupei Mondiale din Qatar și cine o va câștiga. În opinia sa.

Acesta a declarat că Anglia va întâlni Argentina în ultimul act și britanicii vor ridica trofeul, după ce vor învinge gruparea sud-americană cu scorul de 2-0. Carr a afirmat că a avut o viziune cu războiul din Insulele Falkland, de la începutul anilor `80, câștigat de Regatul Unit în detrimentul Argentinei.

Nu sunt un mare fan al fotbalului, dar tânărul meu prieten și manager Justin mi-a vorbit puțin despre ceea ce se întâmplă la Campionatul Mondial.

Am simțit că Anglia și Argentina se vor lupta din nou, dar de această dată pe terenul de joc. Încă o dată, Anglia va fi victorioasă. Nu am mai simțit ceva atât de puternic de la predicția atacului de pe 11 septembrie 2001. Dacă greșesc, dați-mă în judecată”, a declarat canadianul, potrivit The Sun.

Împerecherea pentru semifinale

Urmărește un grup de cercetători care se pun față în față cu periculoșii oceanelor. Patrula rechinilor pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 21:00!

Marţi 13 decembrie

 • Meciul 61: Olanda / Argentina – Croația / Brazilia (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00)

Miercuri 14 decembrie

 • Meciul 62: Anglia / Franța – Maroc/ Portugalia (Al Bayt Stadium – Al Khor, 21:00)

Premier League, cel mai prezent campionat în sferturile Cupei Mondiale

Cu 62 de fotbalişti prezenţi încă în Qatar, sub contract cu 14 dintre cluburile sale, Premier League este campionatul cel mai bine reprezentat în rândul celor opt naţionale care vor disputa vineri şi sâmbătă sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022.

În ciuda eliminării surprinzătoare a Spaniei în optimi de finală în faţa Marocului, La Liga, cu 30 de jucători de la 8 cluburi, vine pe locul 2 pe lista campionatelor cel mai bine reprezentate.

Dacă Italia nu a reuşit să se califice la Mondialul qatarian, campionatul său, Serie A, se clasează pe locul 3, cu 23 de jucători care evoluează la 9 cluburi.

Urmează Ligue 1 (18 jucători, 8 cluburi), graţie mai ales lui Paris Saint-Germain, Bundesliga (17 jucători, 8 cluburi) şi campionatul Olandei (11 jucători, 3 cluburi), unde evoluează numeroşi fotbalişti ai naţionalei Oranje.

La nivel de cluburi, pe primele locuri sunt cele două grupări din Manchester, City şi United, care au cei mai mulţi jucători prezenţi în Qatar, câte 11. Pe locul trei sunt Paris Saint-Germain şi Ajax Amsterdam, cu câte 7 jucători.

Clasamentul celor mai bine reprezentate campionate în sferturile de finală:

 • 1. Premier League (Anglia): 62 de jucători (14 cluburi)
 • 2. La Liga (Spania): 30 de jucători (8 cluburi)
 • 3. Serie A (Italia): 23 de jucători (9 cluburi)
 • 4. Ligue 1 (Franţa): 18 jucători (8 cluburi)
 • 5. Bundesliga (Germania): 17 jucători (8 cluburi)
 • 6. Eredivisie (Olanda): 11 jucători (3 cluburi)
 • 7. Liga Portugal (Portugalia): 9 jucători (3 cluburi)

Etichete: anthony carr , finala campionatul mondial , castigatoare cupa mondiala , finala anglia argentina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *