Prima reacție a tinerei din Argentina care s-a dezbrăcat în Qatar și care mai apoi a fost săltată de forțele de ordine – DigiSport

Prima reacție a tinerei din Argentina care s-a dezbrăcat în Qatar și care mai apoi a fost săltată de forțele de ordine  DigiSport

Головна » Prima reacție a tinerei din Argentina care s-a dezbrăcat în Qatar și care mai apoi a fost săltată de forțele de ordine – DigiSport

  • La Liga: Betis – Bilbao, joi, 20:15, DGS 1

  • La Liga: Girona – Rayo Vallecano, joi, 18:00, DGS 1

Prima reacție a tinerei din Argentina care s-a dezbrăcat în Qatar și care mai apoi a fost săltată de forțele de ordine

Bucuria sud-americanilor a fost una fără margini, a continuat și va mai continua câteva zile mai ales în Argentina. Dar, pe Lusail Stadium, arena pe care s-a jucat ultimulș act de la World Cup 2022, a fost prezentă și o tănără care și-a scos tricoul de bucurie la final.

După ce Montiel a transformat penalty-ul decisiv, femeia și-a scos tricoul cu însemnele noii campioane mondiale și a rămas topless, în văzul tuturor.

Galerie Foto

Ipostaza aproape că i-a șocat pe localnici când au văzut-o pe fata din Argentina la bustul gol. Aceasta a fost imediat ridicată de forțele de ordine, după care au trecut zeci de ore fără a se mai ști nimic despre aceasta.

Ulterior s-a aflat că tânăra, cunoscută pe Instagram ca fiind Noe Dreams, a revenit în țara natală.

Inișial s-a crezut că Noe are probleme cu forțele de ordine din Qatar, s-a presupus chiar că ar fi fost arestată, numai că tânăra a postat un clip din aeroport în care a spus că este ok după care a publicat și alte scurte filmulețe legate de bucuria revenirii acasă a delegației reprezentativei Argentinei.

Galerie Foto

Cine e, de fapt, femeia ”misterioasă” care l-a ”atacat” pe Lionel Messi după finala Cupei Mondiale

După ultima lovitură de la 11 metri, sud-americanii au început petrecerea chiar pe gazon, iar la un moment dat o femeie a venit la Lionel Messi și l-a tras de mână. Argentinianul a fost vizibil surprins inițial, dar apoi, când a văzut cine e, a luat-o în brațe, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Cei doi au părut că sunt foarte apropiați, au rămas îmbrățișați preț de momente bune, ceea ce a făcut ca pe rețelele sociale și în unele publicații să apară varianta că femeia e mama lui Lionel Messi, Celia Cuccitini (62 de ani).

Nimic mai fals, însă, fapt evident având în vedere că toată familia lui Lionel Messi a venit îmbrăcată într-un tricou mov, cel de rezervă al Argentinei, iar femeia de pe gazon era îmbrăcată în echipamentul de ”acasă”, alb-albastru.

Acum, Mundo Deportivo dezvăluie și cine e femeia ”misterioasă”. Este vorba despre bucătarul echipei naționale a Argentinei, Antonia, în vârstă de 42 de ani, care este alături de jucătorii și de staff-ul primei reprezentative sud-americane de 10 ani.

Messi a devenit campion mondial odată cu execuția transformată de Gonzalo Montiel, pe care a privit-o cu emoții nemărginite. 

În momentul în care mingea a trecut de linia porții, Messi s-a prăbușit în genunchi, ca și cum toată presiunea câștigării marelui trofeu i-a căzut deodată de pe umeri. 

Etichete: noe dreams


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *