Prima reacție la Poli Iași după ce instanța obligă clubul să plătească 130.000 de euro și să-l reangajeze pe Paraschiv – DigiSport

  1. Prima reacție la Poli Iași după ce instanța obligă clubul să plătească 130.000 de euro și să-l reangajeze pe Paraschiv  DigiSport
  2. Șoc la Poli Iași: silită să plătească 250.000 de euro și să-l reangajeze pe fostul președinte!  Gazeta Sporturilor
  3. Poli Iași trebuie să-și reangajeze președintele și să-i achite salariile  Liga 2
  4. Poli Iași, lovitură de proporții: instanța obligă clubul să plătească 130.000 de euro președintelui pe care l-a dat afară  DigiSport
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Prima reacție la Poli Iași după ce instanța obligă clubul să plătească 130.000 de euro și să-l reangajeze pe Paraschiv – DigiSport

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

Acum, instanța i-a dat câștig de cauză celui care a condus un an și jumătate clubul din Copou și care anterior a fost director în cadrul FRF. Principalele decizii sunt plata salariilor restante, adică aproximativ 130.000 de euro, plus reangajarea lui Paraschiv în funcție.

Paraschiv lua echivalentul a 6.500 de euro pe lună, iar tribunalul a luat în considerare salariile pe 20 de luni.

Sentința este o adevărată lovitură financiară primită de Poli Iași, care și-a propus să promoveze, dar mare parte din banii clubului vin din împrumuturi făcute de Cornel Șfaițer, actualul președinte al Consiliului Director de la Poli Iași.

Reacția lui Cornel Șfaițer după de Ciprian Paraschiv a câștigat în instanță 20 de salarii și reangajarea la Poli Iași

Da, am văzut sentința. Deocamdată nu am apucat să discutăm, dar o vom face. O să vedem cum rezolvăm această problemă. Echipa are obiectiv promovarea în Liga 1 și sper că ne-am întărit în această iarnă. Ca nume sigur am făcut-o, dar rămâne să vedem cum se integrează în formulele lui Leo (n.r. Leo Grozavu)„, a declarat Cornel Șfaițer pentru Digi Sport.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

Ciprian Paraschiv fusese concediat prin desfiinţarea postului, după un conflict cu primarul Mihai Chirica şi cu fostul Consiliu Director al clubului, care îi avea în prim-plan pe Leonid Antohi, Adrian Ambrosie şi Mircea Ursu.

Poli Iași este pe locul 2 în Liga a II-a

Poli Iași i-a transferat în această iarnă pe Vojtus, de la Rapid, pe Itu, de la CFR Cluj, și pe Musi, de la FCSB.

Echipa este pe locul 2, la egalitate cu Oțelul Galați, ambele cu câte 31 de puncte. Clasamentul este condus de CSA Steaua, cu 33 de puncte, echipă care în acest moment nu are drept de promovare.

Etichete: cornel sfaiter , ciprian paraschiv , presedinte poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *