Rapid are din nou interdicție la transferuri! O datorie la ”cel mai slab jucător din istorie”, motivul deciziei – DigiSport

  1. Rapid are din nou interdicție la transferuri! O datorie la ”cel mai slab jucător din istorie”, motivul deciziei  DigiSport
  2. Lovitură de proporții pentru Rapid! Trupa din Giulești are din nou interdicție la transferuri! Ce…  Prosport
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Rapid are din nou interdicție la transferuri! O datorie la ”cel mai slab jucător din istorie”, motivul deciziei – DigiSport

  • Liga 2: ChiajnaSteaua, vineri, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: SepsiPetrolul, vineri, 21:00, DGS 1

După episodul din vară, când, în cele din urmă, clubul a plătit datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar, acum Rapid a primit interdicție de a face transferuri pentru o datorie la fostul jucător Daniel Pollo Barion Paulista, anunță jurnalistul Decebal Rădulescu.

Rapid are din nou interdicție la transferuri

Este vorba despre o datorie de circa 800.000 de euro, iar TAS a informat deja clubul din Giulești că, până la realizarea plății, nu va putea legitima noi jucători.

Până în acest moment, clubul Rapid nu a făcut nicio precizare oficială în legătură cu această speță. Giuleștenii se așteptau să mai apară astfel de cazuri, având în vedere cum a fost gestionată și ce s-a întâmplat cu fosta societate, însă nu de această amploare.

Fotbalistul din cauza căruia Rapid primește din nou interdicție la transferuri a ajuns la clubul giuleștean în vara lui 2008, în schimbul unei sume care s-a dovedit a fi imensă în raport cu ce a oferit brazilianul pe teren, 750.000 de euro.

Pornim într-o călătorie în care Știința din Spatele Temperaturilor duce la noi descoperiri. De la 21:00, pe Digi World, în Digi Online.

Daniel Paulista a jucat doar șase meciuri pentru Rapid și a părăsit Giuleștiul la șase luni de la momentul semnării contractului.

  • Băiatul ăsta nu are nicio treabă cu fotbalul! Am dat o grămadă de bani pe el ca să stea în tribună. Nu știu cum am putut să ne păcălim în halul ăsta! Paulista este cel mai slab jucător din istoria Rapidului, Șoavă era cu patru clase peste el” – George Copos, în ianuarie 2009, despre Daniel Paulista

Salariu de 25.000 de euro pe lună

Nu doar suma de transfer a fost imensă în cazul jucătorul care nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol în tricoul Rapidului.

Gabriel Paulista a semnat cu Rapid un contract cu un salariu lunar de 25.000 de euro, dar și bonusuri mari.

Etichete: interdictie la transferuri , datorie rapid , rapid interdictie la transferuri , daniel pollo barion paulista


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *