Răzvan Burleanu, elogii pentru Campionatul Mondial din Qatar! A remarcat două aspecte inedite – Gazeta Sporturilor

Răzvan Burleanu, elogii pentru Campionatul Mondial din Qatar! A remarcat două aspecte inedite  Gazeta Sporturilor

Головна » Răzvan Burleanu, elogii pentru Campionatul Mondial din Qatar! A remarcat două aspecte inedite – Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video) – Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 17:37 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 19:11

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă la finalul ședinței Comitetului Executiv de astăzi. Printre subiectele abordate s-a numărat și Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. 

Răzvan Burleanu a văzut pe viu meciuri de la Campionatul Mondial. Președintele FRF consideră că organizarea competiției din Qatar a fost impecabilă și a evidențiat două detalii pe care le consideră inovatoare. Crede că distanța mică dintre stadioane și faptul că turneul a fost organizat iarna, în plin sezon, au contribuit la spectacol.

FARUL Ăsta-i Viitorul! » Echipa lui Hagi termină anul pe prima poziție a clasamentului, la fel cum s-a întâmplat și în 2016, sezon în care a câștigat singurul titlu de campioană

VIDEO. Ce a remarcat Răzvan Burleanu la Mondialul din Qatar

„Dacă ne-am fi calificat am fi avut o misiune dificilă. Ce pot spune e că a fost o experiență unică. E primul turneu final la care jucătorii participă în vârf de formă. Jucătorii s-au putut concentra doar pe fotbal, distanțele între stadioane au fost foarte mici. 

Cea mai mare distanță între două stadioane a fost de 75 km, cea mai mică de 5 km. Cinci dintre stadioane au fost conectate cu o linie de metrou. FIFA a atins cifra de 3,4 milioane de spectatori.

Dacă ne referim la antrenori, a fost o experiență unică, o provocare și pentru noi. Cei mai mulți au avut doar câte 7 zile la dispoziție pentru a-și pregăti echipele. 

Finala a contribuit și ea la un spectacol total. Nu întâmplător acest Campionat Mondial bifează și cel mai mare număr de goluri înscrise vreodată. Vedem și o creștere a timpului efectiv de joc. Pot să vă împărtășesc, există o dezbatere la nivelul FIFA în acest sens”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferință de presă. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali atacă Federația! Stoichiță și Răzvan Rotaru, luați la rost: „Cum e posibilă tâmpenia asta? Le dau șpagă 10.000 de euro ca să îmi facă antrenor”

DDB a câștigat un proces important cu Nicolae Badea!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *