Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după ce noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost respins… – SPORT.RO

  1. Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după ce noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost respins…  SPORT.RO
  2. Dinamo fierbe! 6 urmări MAJORE ale respingerii planului de reorganizare: de ce falimentul nu e o soluție  Gazeta Sporturilor
  3. Lovitură grea primită de Dinamo! Planul de reorganizare nu a fost aprobat. Existența clubului depindea de asta  DigiSport
  4. Probleme mari la Dinamo – Decizia Tribunalului cu privire la planul de reorganizare  Hotnews
  5. Lovitură primită de Dinamo la Tribunal: planul de reorganizare nu a fost aprobat!  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după ce noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost respins… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 18:32

Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 18:32

Pracitc, vechiul plan de reorganizare nu putea fi respectat, având în vedere că retrogradarea în Liga 2 a fost echivalentul diminuării semnificative a veniturilor.

Dinamo a rămas, printre altele, și fără banii din drepturile TV, care acoperă o bună parte din bugetul echipelor din prima ligă. Acum, noul plan de reorganizare implica prelungirea cu încă un an, până în 21 noiembrie 2025, iar DDB urma să devină acționar majoritar.

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție: ”Nu va fi flaiment, asta pot să vă spun clar”

Zăvăleanu a asigurat că nu se va pune problema ca Dinamo să ajungă în faliment. ”Câinii” așteaptă acum motivarea judecătorului sindic în cazul planului de reorganizare.

”N-a venit încă explicația acestei decizii. Încercăm să înțelegem această decizie în condițiile în care ea ne respinge și pe unii, și pe ceilalți. Și pe cei care au contestat planul de reorganizare, Țălnar, Șerdean și Badea.

Nu va fi faliment, asta pot să vă spun clar. Așteptăm motivarea și așteptăm ce va spune judecătorul sindic în cazul acesta”, a spus Zăvăleanu, citat de Radu Naum, la Digi Sport.

Noul plan de reorganizare al lui Dinamo, respins de Tribunalul București!

„Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București.

În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti.

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022”, se arată în comunicatul emis de Instanță.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *