Reacția danezilor a venit instant, după ce FIFA le-a interzis să poarte tricouri cu design special la Cupa Mondială – DigiSport

  1. Reacția danezilor a venit instant, după ce FIFA le-a interzis să poarte tricouri cu design special la Cupa Mondială  DigiSport
  2. Cenzură la Campionatul Mondial din Qatar. Protestul unei naționale calificate a fost interzis de FIFA  Ziare.com
  3. FIFA a interzis inițiativa Danemarcei, înaintea Cupei Mondiale din Qatar  DigiSport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Reacția danezilor a venit instant, după ce FIFA le-a interzis să poarte tricouri cu design special la Cupa Mondială – DigiSport

  • Liga 1: ChindiaFarul, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: RapidUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Deși inițiativa danezilor a fost foarte apreciată de către microbiștii de pretutindeni, FIFA a anunțat joi că a respins solicitarea nordicilor de a purta modelul la ediția programată în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. 

Reacția danezilor după ce au aflat că nu vor putea purta tricoul special la Cupa Mondială

La scurt timp, danezii au oferit o primă reacție după decizia forului intercontinental, prin vocea directorului executiv al Federației de Fotbal din Danemarca, Jakob Jensen. 

„Am primit un mesaj din partea FIFA conform căruia echipamentele pe care scrie ‘drepturile omului pentru toți’ în zona abdomenului au fost respinse din motive tehnice, ceea ce este regretabil.

Noi credem că mesajul este unul universal. Nu este o chestiune politică, ci un lucru pe care toată lumea îl poate susține”, a declarat Jensen, conform agenției daneze Ritzau. 

Americanii au aranjat cele 32 de echipamente principale de la Cupa Mondială în ordinea frumuseții lor

Celebra publicație americană ESPN consideră că vecinii din Mexic au cel mai frumos tricou principal de joc de la ediția din Qatar. 

În ceea ce privește design-ul echipamentului pe care selecționata din SUA îl va afișa la CM 2022, acesta ocupă un modest loc 28.

În galeria foto de mai jos poate fi văzut clasamentul celor mai frumoase tricouri de la Cupa Mondială, în opinia americanilor: 

Galerie Foto

”Condiții spartane” în camerele destinate fanilor care vor merge în Qatar la CM 2022

Organizatorii CM 2022 au publicat primele imagini cu ”satul” Al-Emadi, unul dintre locurile construite special pentru cazarea fanilor care vor asista la meciurile de la turneul final.

Chiar dacă la prima vedere unitățile de cazare par containere folosite la transportul naval, sunt camere de hotel prefabricate, în care pot sta una sau două persoane.

Condițiile au fost caracterizate drept ”spartane” de jurnaliștii de la Daily Mail, având în vedere că fanii vor avea la dispoziție în cameră doar pat, toaletă, un minifrigider și facilități pentru a-și putea face cafea sau ceai. Prețul unei astfel de camere este de 203 dolari pe noapte. 

Galerie Foto

Etichete: danemarca , fifa , jakob jensen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *