Reacția ironică a lui Matteo Berrettini după ce s-a spus că relația cu „devoratoarea de… – Prosport

Reacția ironică a lui Matteo Berrettini după ce s-a spus că relația cu „devoratoarea de…  Prosport

Головна » Reacția ironică a lui Matteo Berrettini după ce s-a spus că relația cu „devoratoarea de… – Prosport

Matteo Berrettini (26 de ani, locul 22 ATP) neagă faptul că relația amoroasă cu vedeta de televiziune Melissa Satta (37 de ani) are un impact negativ asupra carierei sale în tenis.

Matteo Berrettini a ocupat locul 6 mondial anul trecut, dar italianul nu mai joacă nimic după ce s-a cuplat cu Melissa Satta! Tenismenul îi ironizează însă pe cei care spun că forma slabă pe care o traversează este cauzată de relația cu femeia mai în vârstă cu 11 ani decât el.

Reacția ironică a lui Matteo Berrettini după ce s-a spus că relația cu „devoratoarea de sportivi” Melissa Satta îi afectează cariera: „Mă faceți să râd!” Femeia e cu 11 ani mai în vârstă decât tenismenul

Forma slabă a lui Berrettini din sezonul 2023 a fost un subiect intens dezbătut, multe voci spunând că italianul nu mai pune cariera pe primul loc, din cauza relației amoroase cu Melissa Satta.

Chiar și legendarul tenismen italian Nicola Pietrangeli l-a criticat recent pe Matteo Berrettini, afirmând că acesta nu se dedică 100% vieții sportive. Berretini și iubita sa au continuat să stârnească controverse, afișându-se la plajă în ciuda formei slabe a sportivului.

Într-un interviu acordat postului Eurosport pe 9 aprilie, Matteo Berrettini a avut o reacție surprinzătoare vizavi de criticile îndreptate împotriva sa. Finalistul de la Wimbledon 2021 privește partea bună a lucrurilor: „Mă fac să zâmbesc (n.r. – comentariile la adresa lui)! Pe de o parte e ceva pozitiv pentru că înseamnă că tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din Italia. Toată lumea mă urmărește și vorbește despre asta”, a afirmat italianul, citat de Sportskeeda.

Iubita lui Matteo Berretini a fost căsătorită cu Kevin-Prince Boateng și a avut o relație cu Christian Vieri

Iubita lui Matteo Berrettini a fost căsătorită cu ghanezul Kevin-Prince Boateng și are împreună cu acesta un copil, pe Maddox Prince Boateng. De asemenea, ea s-a iubit și cu fostul atacant Christian Vieri.

După divorțul de Kevin-Prince Boateng, Melissa Satta s-a aruncat în brațele tenismenului Matteo Berrettini, fără a ține cont de diferența de vârstă dintre ei.

În urmă cu trei luni, cei doi și-au făcut publică relația. Melissa Satta și Matteo Berrettini au fost prezenți în tribunele arenei Giuseppe Meazza, la meciul dintre Inter și AC Milan.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *