Renata și Vali Ghionea lansează joaca de-a handbalul! – Prosport

Renata și Vali Ghionea lansează joaca de-a handbalul!  Prosport

Головна » Renata și Vali Ghionea lansează joaca de-a handbalul! – Prosport

Școala de handbal patronată de Renata și Valentin Ghionea a început să fie tot mai cunoscută. Având activitatea în Otopeni, cele două nume importante ale handbalului românesc și-au propus să-i atragă în special pe copii pentru practicarea acestui sport.

Duminica aceasta între orele 13:00 și 15:00, la magazinul Decathlon din Băneasa, părinții au ocazia să-și aducă copiii la handbal.

„Cu sprijinul celor de la Decathlon vom amenaja un mini teren de handbal. Totul va fi ca o joacă frumoasă. La final vom acorda premii. Sperăm ca dintre copiii care vor veni duminică, să fie cât mai mulți cei care vor fi atrași de handbal”, a spus Ghionea.

Renata și Vali Ghionea lansează joaca de-a handbalul!

„Sunt bucuros că au început să vină tot mai mulți copii la școala noastră. Joaca frumoasă pe care o facem la început cu ei o transformăm rapid în lecții în care predăm abecedarul acestui sport”, a precizat Valentin Ghionea pentru Prosport.

O scurtă perioadă Vali Ghionea, căpitanul echipei Dinamo București, a fost nevoit să stea departe de teren. A suferit o accidentare, dar acum dinamovistul s-a recuperat. „Mă bucur că sunt din nou alături de băieți. Avem un parcurs foarte bun, cu mari șanse să ne calificăm din grupe”, a mai spus Ghionea.

  • Valentin Ghionea, pe urmele lui Gică Hagi. „Este un proiect de suflet al meu pe care l-am început în 2016 și care a prins foarte bine. Cele două etape ale școlii de vară se vor desfășura la Cheile Grădiștei. Una va fi dedicată băieților, cealaltă fetelor. Prima va fi în perioada 21-25 iunie cea de-a doua în perioada 26-30 iunie. La ambele sesiuni vom avea lectori din lumea handbalului. Mulți dintre ei, chiar din străinătate. Sunt sigur că această perioadă va fi una benefică pentru toți cursanții care vor avea posibilitatea să învețe foarte multe lucruri noi”, a precizat Vali Ghionea pentru Prosport.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *