Replica primită de Max Verstappen după ce a amenințat că se retrage din Formula 1 – DigiSport

Replica primită de Max Verstappen după ce a amenințat că se retrage din Formula 1  DigiSport

Головна » Replica primită de Max Verstappen după ce a amenințat că se retrage din Formula 1 – DigiSport

  • SuperLiga: PetrolulMioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiRapid, luni, 20:30, DGS 1

Replica primită de Max Verstappen după ce a amenințat că se retrage din Formula 1

Între timp, pilotul de la Red Bull a primit o replică la care nu se aștepta. Directorul de la Ferrari, Frederic Vasseur, lasă de înțeles că dublul campion mondial s-ar cam afla „singur împotriva tuturor”.

„Pentru moment, eu cred că toate echipele vor același lucru. Nu foarte rar este cazul, dar trebuie să ne aliniem. Se poate discuta despre motivul pentru care o faci atât de târziu, dar în cele din urmă, cred că suntem cu toții suntem pe aceeași undă și trebuie să presăm pentru asta”, a spus Frederic Vasseur, citat de Racefans.

Ideea cu înmulțirea curselor de sprint a fost a lui Stefano Domenicali, șeful Formulei 1, în dorința de a crește spectacolul.

Verstappen și-a pus speranțele că, la Marele Premiu din Azerbaidjan, din weekendul 28-30 aprilie, să nu mai aibă loc sprintul, cu toate că e programat deja.

De ce a amenințat Max Verstappen că se retrage

„Mă mulțumesc doar cu cursa principală. Cred că e mai bine pentru spectaculozitate. Sigur că sper că nu vor fi multe schimbări. Altfel, nu mă veți mai vedea pentru mult timp”, a tunat Verstappen, potrivit Thesportrush.

În urma curselor de sprint se stabileste ordinea de plecare în cursă. Probele de sprint au fost introduse pentru prima dată în Formula 1 în 2021, când au au existat în trei dintre etapele sezonului. Însă în 2022, au fost 6 astfel de curse de sprint.

În această stagiune, potrivit site-ului oficial al Formulei 1, prima cursă care ar urma să aibă probă de sprint ar fi în Azerbaidjan, în etapa următoare, în weekend-ul 28-30 aprilie.

Celelalte sprinturi confirmate pentru 2023 sunt în Marele Premiu din Austria (30 iunie – 2 iulie), Marele Premiu al Belgiei (28-30 iulie), Marele Premiu din Qatar (6-8 octombrie), Marele Premiu al Americilor (20-22 octombrie) și în Marele Premiu al Braziliei (3-5 noiembrie).

Etichete: formula 1 , red bull , max verstappen , marele premiu din azerbaidjan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *