S-a dus la marginea terenului să-și ceară partenera de soție, dar habar n-avea ce urmează. Imagini neverosimile – DigiSport

S-a dus la marginea terenului să-și ceară partenera de soție, dar habar n-avea ce urmează. Imagini neverosimile  DigiSport

Головна » S-a dus la marginea terenului să-și ceară partenera de soție, dar habar n-avea ce urmează. Imagini neverosimile – DigiSport

  • EURO 2022: România – Germania, miercuri, 16:30, DGS 1

  • Fotbal: Albania – Italia, miercuri, 21:45, DGS 1

Momentul în care un jucător și-a cerut partenera de soție la marginea terenului

Galerie Foto

Un caz similar s-a petrecut la un meci din Polonia, când un fotbalist s-a dus la marginea terenului, alături de coechipierii săi, care știau ce urmează și aplaudau.

Ceea ce urmează, însă, este fără precedent. Jucătorul s-a așezat în genunchi și a scos inelul, fiind la câțiva metri de iubita sa, care se apropia.

Momentul a fost stricat însă de un agent de pază, care a intervenit și a bruscat-o pe tânăra aflată la marginea terenului.

La 100 de ani după revoluția rusească, Simon Reeve pornește într-o călătorie extraordinară prin Rusia. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:00.

Aflat parcă în „alt film”, stewardul a fost îmbrâncit, la rândul său, de fotbalistul căruia tocmai îi stricase unul dintre cele mai importante momente din viață.

Și coechipierii acestuia au sărit, pentru a-i cere explicații agentului de securitate. Lucrurile s-au calmat însă rapid, după intervenția arbitrului, iar fotbalistul și-a dus planul la bun sfârșit.

Tânăra a spus „Da”, în aplauzele celorlalți jucători, după care și-a sărutat și îmbrățișat partenerul. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Etichete: cerere in casatorie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *