S-a retras din tenis, iar după două săptămâni a dezvăluit că e însărcinată! O jucătoare… – Prosport

S-a retras din tenis, iar după două săptămâni a dezvăluit că e însărcinată! O jucătoare…  Prosport

Головна » S-a retras din tenis, iar după două săptămâni a dezvăluit că e însărcinată! O jucătoare… – Prosport

Stefanie Voegele, o jucătoare care a petrecut mult timp în Top 100 WTA, a anunțat că e însărcinată la doar două săptămâni după retragerea din tenis.

Sportiva elvețiană în vârstă de 32 de ani a pus punct carierei chiar luna aceasta, la finalul sezonului 2022! Apoi, miercuri, pe 16 noiembrie, Voegele a anunțat că va deveni mămică.

Stefanie și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, partenerul de viață al jucătoarei de tenis nefiind cunoscut publicului larg. Voegele a strâns 3 milioane de dolari din premiile la turnee.

S-a retras din tenis, iar după două săptămâni a dezvăluit că e însărcinată! O jucătoare cunoscută își ia fanii prin surprindere

Stefanie Voegele și-a încheiat cariera de jucătoare profesionistă, iar după două săptămâni a dezvăluit că așteaptă un copil. Voegele a postat o poză cu burtica de gravidă, alături de o inimioară.

Jucătoarea elvețiană a devenit profesionistă în anul 2006. În 2013 a atins un maxim în carieră, locul 42 WTA. Cea mai bună performanță în turneele de Grand Slam a fost obținută în același an: turul trei la Roland Garros.

Stefanie Voegele, o veche cunoștință a jucătoarelor din România! Când să întâlnit cu Simona Halep

Stefanie Voegele face parte din generația Simonei Halep, cele două întâlnindu-se la un turneu pe echipe în anul 2011, câmd românca avea 20 de ani. Simona a învins-o pe elvețiancă, scor 6-1, 6-4. Sorana Cîrstea s-a întâlnit cu Stefanie Voegele chiar în sezonul recent încheiat, iar sportiva din Târgoviște s-a impus cu 6-3, 7-5 în optimi la Lyon.

În total, Cîrstea și Voegele s-au înfruntat de nu mai puțin de șase ori în circuitul de tenis profesionist, Sorana având 5-1 la general. Mihaela Buzărnescu o cunoaște și ea pe elvețiancă și chiar a ținut să-i transmită un mesaj pe Instagram, după ce Stefanie Voegele a rămas însărcinată. De asemenea, jucătoarea de tenis a fost felicitată și de alte colege cunoscute, precum Belinda Bencic, Julia Goerges sau Petra Kvitova.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *