S-a trezit în pat cu altă femeie, iar reacția sa a devenit virală. Au apărut imaginile – DigiSport

S-a trezit în pat cu altă femeie, iar reacția sa a devenit virală. Au apărut imaginile  DigiSport

Головна » S-a trezit în pat cu altă femeie, iar reacția sa a devenit virală. Au apărut imaginile – DigiSport

  • Cupa Spaniei: RealAtletico, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ValenciaBilbao, joi, 21:00, DGS 2

FOTO Peter Crouch s-a trezit în pat cu Holly Willoughby. Farsă de zile mari la TV

Galerie Foto

Deși de obicei el este responsabil cu glumele, fostul internațional englez a fost a fost de această dată victima unei farse.

Momentul s-a petrecut în cadrul emisiunii „Michael McIntyre’s Big Show”, când Peter Crouch a fost supus unui test.

Aflat în pat alături de soția sa Abbey Clancy (FOTO în galeria de mai jos), fostul atacant al lui Liverpool a fost pus să observe ce lucruri se schimbă în cameră după un minut în care lumina a fost stinsă.

După ce luminile au fost aprinse, Peter Crouch a sesizat câteva lucruri schimbate în camera în care se mai aflau realizatorul emisiunii și celebrul arbitru Mike Dean.

Ulterior, fostul fotbalist a avut parte de un șoc, în momentul în care a văzut că în pat, alături de el, nu se mai află soția sa, ci vedeta TV Holly Willoughby (FOTO în galeria de mai sus).

Reacția lui Peter Crouch a devenit rapid virală: „Ohhhhhhhh! E Holly Willoughby! Nu mă așteptam la așa ceva!”. (VIDEO AICI)

Galerie Foto

Peter Crouch a insistat degeaba să facă o poză cu Pamela Anderson

Galerie Foto

Chiar la emisiunea sa de la BBC, Peter Crouch Show, fostul internațional englez a povestit o întâmplare amuzantă despre el și Pamela Anderson. 

Crouch a întâlnit-o pe vedeta serialului Baywatch și a mai multor ediții din Playboy la un eveniment monden. A încercat imediat să facă o fotografie cu Pamela Anderson, dar a fost oprit prin tackling de soția sa, care știa apetitul actriței americane pentru fotbaliști, dovadă fiind relația cu Adil Rami, campion mondial cu Franța în 2018. 

„Când am văzut-o pe Pamela Anderson i-am spus soției mele că trebuie neapărat să fac o poză împreună cu ea. Dar ea mi-a replicat pe un ton care nu admitea negocierea că nu este nevoie.

Am încercat să-i explic că toți prietenii vor fi invidioși pe mine, trebuie să am o fotografie cu Pamela, dar ea a rămas inflexibilă. Uite așa funcționează treburile în showbiz,” a încheiat Crouch povestea despre accesul de gelozie al soției sale.

Etichete: peter crouch , abbey clancy , holly willoughby


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *