„Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu mai e vânzătoare!”. Georgina Rodriguez, atacată de unde se aștepta mai puțin – DigiSport

  1. „Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu mai e vânzătoare!”. Georgina Rodriguez, atacată de unde se aștepta mai puțin  DigiSport
  2. Atac devastator la Georgina Rodriguez: ”Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu e vânzătoare”  Ziare.com
  3. Georgina Rodriguez, detalii picante din viața ei: ”A fost oribil”. Unde a locuit înainte să-l cunoască pe Ronaldo  DigiSport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu mai e vânzătoare!”. Georgina Rodriguez, atacată de unde se aștepta mai puțin – DigiSport

  • FOTBAL: AC Milan – Inter, duminică, 14:00, ÎN RELUARE la DGS 1

  • FOTBAL: Real Madrid – Barcelona, duminică, 16:30, ÎN RELUARE la DGS 1

Argentinianca i-a reproșat antrenorului că nu l-a folosit îndeajuns pe CR7 la Cupa Mondială (n.r. Ronaldo a bifat 290 de minute), însă un model italian a pus-o la zid și i-a adus aminte de vremea în care actuala divă era o simplă vânzătoare la un magazin din Madrid. 

Galerie Foto

„Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu mai este vânzătoare”. Georgina Rodriguez, atacată de unde se aștepta mai puțin

Paola Saulino, o cunoscută utilizatoare a platformei Only Fans, unde postează fotografii sau clipuri video contra cost, a atacat-o pe partenera lui Ronaldo pentru comentariile făcute recent, deși cele două nu s-au intersectat niciodată.

„Prefer modestia mamelor fotbaliștilor marocani decât atitudinea obraznică și arogantă a lui Rodriguez. Să-i mulțumească lui Ronaldo că nu mai este vânzătoare.

Acum vorbește de fotbal și comentează deciziile antrenorului Portugaliei de zici că ar ști ceva despre tactici sau formații”, a spus modelul italian, potrivit The News. 

Galerie Foto

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se vor muta în „cea mai scumpă casă din Portugalia”

Toamna aceasta, Ronaldo a achiziționat o casă din localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, despre care presa internațională scrie că e ”cea mai scumpă din Portugalia” și al cărei proiect poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

CR7 a plătit pentru construcție și îmbunătățiri aproximativ 21 de milioane de euro. Vila va beneficia și de un garaj în care Ronaldo va putea să își țină până la 20 de mașini din colecția spectaculoasă pe care o deține. 

Galerie Foto

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , georgina rodriguez , paola saulino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *