„Să nu comenteze, că bubuie vestiarul”. Dorinel Munteanu și-a „distrus” jucătorii: „N-au înțeles nimic” – DigiSport

  1. „Să nu comenteze, că bubuie vestiarul”. Dorinel Munteanu și-a „distrus” jucătorii: „N-au înțeles nimic”  DigiSport
  2. Costin Ghiocel, scuze după intrarea asupra lui Cătălin Itu  Liga 2
  3. Cum se simte Cătălin Itu, fotbalistul făcut KO în meciul dintre Oțelul și Poli Iași  DigiSport
  4. Oțelul Galați rămâne favorită la promovare – Viaţa Liberă Galaţi  Viaţa liberă
  5. SC Oțelul a condus, dar a pierdut partida cu Poli Iași  Liga 2
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Să nu comenteze, că bubuie vestiarul”. Dorinel Munteanu și-a „distrus” jucătorii: „N-au înțeles nimic” – DigiSport

  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Dorinel Munteanu: „Au lucrat cu mine doi ani, dar nu au înțeles nimic

La final, antrenorul gălățenilor, Dorinel Munteanu, și-a distrus jucătorii, după primul eșec pe teren propriu din acest sezon.

„La acest nivel și la ce doresc eu să fac la echipa asta, să luăm gol pe greșeli individuale, este nepermis. Îmi pare rău că nu mai am ce să schimb, în ultimele 10 etape nu mai pot să schimb nimic, dar atitudinea unor jucători a fost foarte gravă și eu nu accept asta.

Chiar dacă am marcat, mă refer la momentul psihologic, iar după câteva secunde, am luat gol, ceea ce nu e permis. Sunt jucători care au lucrat cu mine doi ani, dar nu au înțeles nimic din ce înseamnă performanța. Voi trage concluziile.

E un mesaj pentru toți: dacă am pus acest obiectiv împreună cu ei, eu nu vreau să-mi bat joc de aceste rezultate, ei trebuie să facă tot posibilul, să nu comenteze sau să spună că bubuie vestiarul. Vreau să fie conștienți.

Urmărește documentarul Puterea Sportului și află cum a influențat acesta societatea americană. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

Iașiul nu trebuia să ne bată azi, după cum s-a desfășurat meciul. Ce măsuri? Ar trebui să învețe din această înfrângere și să se prezinte altfel echipa noastră. Avem nevoie de victorii. Îmi pare rău și de suporteri, dar asta nu mă încălzește cu nimic, eu vreau rezultate”, a spus Dorinel Munteanu.

Leo Grozavu: „Înjură chiar dacă au sau nu motiv

De cealaltă parte, Leo Grozavu și-a lăudat jucătorii.

„Așa mă așteptam să fie, o echipă solidă, puternică, animată de un antrenor care știm că dă o anumită stare echipei. Au făcut o partidă extraordinară, au luptat, au jucat, iar greșelile sunt inerente.

A contat mult că am reușit să egalăm foarte repede. Altfel, sigur că adversarii s-ar fi putut închide mult mai bine. Am egalat și am pornit de la ce am început în minutul 1. După ce au rămas ei în 10, ne-a fost mult mai facil să controlăm mingea.

La final, am fost răsplătiți. Cred foarte mult în Dumitru, am și spus că el va marca pentru că nu a mai făcut-o. Suntem una dintre echipele care se pot bate la promovare. Va fi un play-off foarte disputat, nu e nimic tranșat, chiar dacă am legat victoriile, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Grozavu.

Antrenorul ieșenilor a avut propriul meci cu suporterii Oțelului. A și primit un cartonaș galben.

„Asta e lumea în România, înjură chiar dacă au sau nu motiv, dar îndurăm. Când pot să le mai replic, mai spun câte o glumă”, a încheiat Grozavu.

VIDEO cu rezumatul meciului Oțelul – Poli Iași 1-2:

Etichete: dorinel munteanu , leo grozavu , otelul – poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *