Șase români au mers la Campionatul Mondial » Cât i-a costat sa vadă 7 meciuri – Gazeta Sporturilor

  1. Șase români au mers la Campionatul Mondial » Cât i-a costat sa vadă 7 meciuri  Gazeta Sporturilor
  2. GSP: „De unde sunteți?”, s-a interesat taximetristul din Qatar. Când a auzit România, n-a mai acceptat să plece! Ce a spus  HotNews.ro
  3. Strâmbăm din nas la cel mai bine organizat Mondial din istorie: Cum evaluează un român munca arabilor VIDEO  Adevărul
  4. Editorial Theodor Jumătate: Cine ascunde numărul morților în Qatar? Și de ce?  Gazeta Sporturilor
  5. „Jaful“ Made in China din Qatar: Imagini incredibile cu magazinele FIFA de la Doha REPORTAJ  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Șase români au mers la Campionatul Mondial » Cât i-a costat sa vadă 7 meciuri – Gazeta Sporturilor

Articol de Remus Răureanu – Publicat joi, 08 decembrie 2022, 09:28 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 10:19

Șase români au mers în Qatar pentru Campionatul Mondial. Au văzut șapte meciuri, au petrecut 11 zile și fiecare a plătit 2.400 €.

  • Remus Răureanu, reporter special GSP, se află la Doha și transmite cele mai noi informații de la Mondialul din Qatar. Nu ratați corespondențele Gazetei, în fiecare zi pe GSP.ro!

Românii mai sunt doar turiști neutri la campionatele mondiale, din moment ce naționala noastră nu se mai califică de multă vreme la astfel de turnee finale. Chiar și așa, s-au strâns câțiva pentru o călătorie și o competiție scumpe, așa cum au fost în situația aceasta în care Campionatul a avut loc în Qatar.

RITUAL Ce diferență! Muncim prea mult înaintea meciului » Contrast izbitor între ce se întâmplă la Mondial și ce fac echipele din Liga 1 la încălzire

Medicină? Facultate? Fotbal!

Trei tinerii, tații a doi dintre ei și un amic au petrecut 11 zile în Doha pentru partidele de la Mondial. Ei au văzut din tribune șapte meciuri și au profitat de ocazie ca să mai bifeze și alte obiective din peisajul qatarez. Costul aproximativ a fost de 2.400 de euro de persoană, deci un total de aproape 15.000 de euro. Tinerii Răzvan, Vlad și Matei sunt studenți la Medicină și au venit pregătiți cu steaguri de galerie, dintre care unul a sunat amuzant: „Medicină? Facultate? Fotbal înainte de toate!”.

Aventura celor 6 români la Doha » Cât au plătit pentru 11 zile la Mondial, în care au văzut 7 meciuri

Cursurile la Medicină mai pot aștepta, important acum e fotbalul

Au mai avut alt steag cu un simbol al Medicinei în jurul căruia au scris „Mereu prezenți”. La unul dintre meciuri, stewarzii nu voiau să le permită accesul pe stadion cu obiectul de „ultras”: „Ei au confundat simbolul acela cu o cruce și ne-au spus că nu avem voie cu el pe stadion. Pe urmă au verificat dacă însemnele sunt în lista „interziselor” la UEFA și ne-au permis să-l afișăm când au înțeles că nu era o cruce”.

Cu Pintilii, nu cu Hagi

Vlad are 21 de ani și nu a prins naționala României la un Campionat Mondial: „Pentru mine, primul moment semnificativ al naționalei a fost victoria cu Ungaria”. „Când a revenit Hagi?”, am replicat din reflex, fără să calculez câți ani ar fi trebuit să aibă ca să țină minte meciul acela. „Nu, victoria cu 3-0, când a dat gol Pintilii!”.

Succesul acesta cu 3-0 a fost repurtat în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia, o competiție pe care România tot a ratat-o.

Hagi se retrăsese din echipa națională, dar a revenit pentru un joc cu Ungaria în 1999. „Tricolorii” pe care i-a condus Gică pe teren au câștigat cu 2-0 și aveau să obțină calificarea la Europeanul din 2000. Vlad se năștea după doi ani. 

VIDEO. Dumitru Dragomir prezice un „șoc” în sferturile Mondialului: „Portugalia nu are viață ușoară cu Maroc”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Gianni Infantino se laudă cu turneul din Qatar: „Cel mai bun Mondial din istorie” » Câți oameni s-au uitat până acum la TV FIFA Gianni Infantino se laudă cu turneul din Qatar: „Cel mai bun Mondial din istorie” » Câți oameni s-au uitat până acum la TV Ivana Knoll, interviu pentru Piers Morgan după experiența de la Campionatul Mondial: „Localnicii mi-au spus un lucru” CROAȚIA Ivana Knoll, interviu pentru Piers Morgan după experiența de la Campionatul Mondial: „Localnicii mi-au spus un lucru”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *