Scandal fără precedent după excluderea Simonei Halep de la turneul din Africa de Sud! Evenimentul… – Prosport

Scandal fără precedent după excluderea Simonei Halep de la turneul din Africa de Sud! Evenimentul…  Prosport

Головна » Scandal fără precedent după excluderea Simonei Halep de la turneul din Africa de Sud! Evenimentul… – Prosport

Situație incredibilă la Johannesburg (Africa de Sud): organizatorii turneului demonstrativ programat pe 3 și 4 decembrie au anunțat că evenimentul nu va mai avea loc, la doar câteva zile după excluderea Simonei Halep.

Africa Cares, un eveniment anunțat cu mare fast, după ce Simona Halep, Martina Hingis, Sloane Stephens și Ons Jabeur s-au aflat pe afișul de promovare, a fost anulat!

Organizatorii au luat această decizie din cauza numărului mic de bilete vândute, însă fanii care au intenționat să călătorească la Johannesburg pentru a-și vedea jucătoarele favorite sunt revoltați de anunțul sud-africanilor.

Scandal fără precedent după excluderea Simonei Halep de la turneul din Africa de Sud! Evenimentul a fost anulat

Cu doar două zile înaintea turneului Africa Cares, al cărui scop era promovarea sportului alb în Africa de Sud, dar şi combaterea violenţei pe bază de gen, organizatorii au anunțat că evenimentul nu va mai avea loc: „Africa Cares Women’s Tennis Challenge anunță cu tristețe că își va amâna evenimentul.

Organizatorii evenimentului și-au exprimat dezamăgirea că evenimentul nu va mai avea loc, dar încă cred cu tărie că tenisul poate inspira schimbarea”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al turneului. Săptămâna trecută, organizatorii au scos-o pe Simona Halep de pe afiș, înlocuind-o pe românca suspendată pentru dopaj cu Karolina Pliskova din Cehia.

„Biletele de avion cine le rambursează?”

Mai mulți fani s-au arătat revoltați de modul în care au procedat organizatorii! Deși sud-africanii au anunțat că biletele pentru cele două zile de turneu vor fi rambursate, oamenii din alte țări care și-au cumpărat bilete de avion se află într-o situație foarte neplăcută:

„Aproape am cumpărat bilete de avion pentru a vedea turneul. La naiba, pe acestea cine le rambursează?”, i-a întrebat un fan pe organizatori. Și nu este prima oară când evenimentul caritabil Africa Cares se amână! Anul trecut, turneul a fost anulat din cauza apariției variantei Omicron a virusului SARS-CoV-2.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *