Scandal uriaș după Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Mesaj uluitor: „Ești jenant. Ia o pauză” – PLAYTECH

Scandal uriaș după Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Mesaj uluitor: „Ești jenant. Ia o pauză”  PLAYTECH

Головна » Scandal uriaș după Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Mesaj uluitor: „Ești jenant. Ia o pauză” – PLAYTECH

Scandal uriaș după Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Un subiect serios de discuție a luat naștere în tribunele fanilor, precum și în rândul telespectatorilor care au urmărit cum Argentina a învins Franța în finală. Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi – care este cel mai bun jucător? Este cea mai mare enigmă din fotbal, după dezbaterea Diego Maradona VS. Pele.

Scandal uriaș după Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Problema celui mai bun jucător de fotbal din lume a acaparat toți fanii fotbalului mondial, în ultimul deceniu. După ce Argentina a învins Franța în finală și a câștigat titlul mondial pentru a treia oară, controversele au devenit mai aprinse. Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi – cine este cel mai bun jucător de fotbal?

Mulți fani nu știu ce să creadă. De multe ori, loialitatea față de anumite cluburi și națiuni poate influența procesul de judecată. Cert este că, după ce Lionel Messi s-a impus în duelul cu Kylian Mbappe, pe rețelele sociale au izbucnit o mulțime de situații și discuții tensionate.

Înainte de marea finală de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, mulți au susținut că lui Lionel Messi îi lipsește un singur trofeu din palmares pentru a câștiga titlul de cel mai bun fotbalist. Argentinianul a reușit să îl obțină, astfel încât, pentru unii, dilema momentului a luat sfârșit.

Un mesaj publicat de Piers Morgan, fan declarat al lui Cristiano Ronaldo, a stârnit multe reacții neașteptate. Utilizatorii online nu i-au iertat deloc atitudinea, sugerându-i chiar să își șteargă conturile de pe platformele sociale. Cunoscutul jurnalist din Marea Britanie a fost taxat, după ce a continuat să susțină că sportivul portughez este cel mai bun fotbalist.

Dezbaterea momentului: Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo?

„Da, sunt de acord. Acum, dezbaterea s-a încheiat… Cristiano este GOAT (cel mai bun din toate timpurile – n.r.)”, a notat Piers Morgan, pe unul dintre conturile sale de pe rețelele sociale.

Postarea cunoscutului jurnalist a strâns, în mai puțin de 30 de minute, peste 15.000 de aprecieri. Au fost înregistrate mai bine de două mii de comentarii, de asemenea. Multe dintre ele, însă, nu prevedeau vreun mesaj pozitiv, dimpotrivă.

Utilizatorii online au considerat că atitudinea jurnalistului Piers Morgan a fost una sfidătoare. Mai ales în contextul în care Lionel Messi a dus mai departe stindardul lui Diego Maradona.

„Ești jenant. Ia o pauză”/ „Lasă-l pe Cristiano Ronaldo să plângă în liniște”/ „Orice ai spune tu nu schimbă cu nimic faptul că Messi și-a câștigat dreptul de a fi numit cel mai bun fotbalist din istorie”/ „Nu ți-e rușine deloc?”/ „Te rog să-ți ștergi contul” – sunt doar câteva dintre mesajele publicate de internauți.

Indiferent cine este cel mai bun fotbalist al timpurilor, cert este că între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-a dus întotdeauna o luptă foarte strânsă.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *