Scandalul uriaș generat de dezvăluirile gimnastei Amalia Puflea a ajuns în penal. Sportiva a făcut… – Prosport

Scandalul uriaș generat de dezvăluirile gimnastei Amalia Puflea a ajuns în penal. Sportiva a făcut…  Prosport

Головна » Scandalul uriaș generat de dezvăluirile gimnastei Amalia Puflea a ajuns în penal. Sportiva a făcut… – Prosport

Vineri, după amiază, gimnasta Amalia Puflea, care a dezvăluit în presă, dar și în fața unei comisii  parlamentare, că a avut parte de rele tratamente – loviri și înjurături din partea antrenorului său de la Deva, Lucian Sandu, a mers la poliția din Bârlad.

Acolo, ea a depus plângere penală împotriva tehnicianului, urmând ca oamenii legii să facă cercetări în acest caz.

Scandalul uriaș generat de dezvăluirile gimnastei Amalia Puflea a ajuns în penal. Sportiva a făcut o plângere la poliția din Bârlad, fiind asistată de o avocată din oficiu!

Potrivit spuselor mamei sportivei, Elena Onel, audierea fetei în fața polițiștilor a durat aproape trei ore, Amalia, fiind asistată pe toată această perioadă de un avocat din oficiu.

„Aș vrea să le mulțumesc domnilor de la Poliția din Bârlad pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

S-au comportat exemplar, fiind foarte răbdători cu Amalia. Fata mea a povestit cu lux de amănunte tot ceea ce a trăit la Deva, nu doar în ultimele trei luni cât și înainte. Pentru că sunt fapte grave s-a decis ca absolut toate să fie consemnate în plângerea penală, nu doar cele petrecute în ultimele trei luni.

Am primit un număr de înregistrare urmând ca această declarație a fetei să ajungă pe masa unui procuror. Eu mă lupt doar pentru dreptatea fetei mele și pentru ca ea să intre din nou în sala de gimnastică pentru a-și relua antrenamentele. Așa cum am spus de fiecare dată  fata vrea să se pregătească doar la Dinamo, acolo unde sunt niște oameni deosebiți și care știu să facă performanță fără să aibă derapaje comportamentale.

Și pentru că veni vorba de Dinamo, țin să precizez că fetei mele nu i s-au promis apartamente, bani sau mai știu eu ce alte lucruri, dacă va deveni sportiva acestui club. Nici noi nu am cerut nimic. Am vrut doar ca ea să fie antrenată de niște oameni de calitate.

Prin acest noroi care se aruncă înspre cei de la Dinamo se încearcă acum doar discreditarea acestui club care a demonstrat că știe să facă performanță”, a precizat mama Amaliei Puflea pentru ProSport.

Sprijinită de parlamentarii AUR

Amalia Puflea și mama ei au fost audiate și de parlamentarii Dan Tănasă și Dumitru Coarnă, de la AUR, în cadrul comisiei pentru egalitate de șanse între femei și bărbați.

Cei doi demnitari și-au oferit sprijinul necondiționat pentru a încerca să facă lumină în acest caz cu conotații atât de grave.

Ministrul sportului, Eduard Novak, se face că a uitat de cazul Puflea

Dacă inițial s-a arătat interesat de ceea ce se întâmplă cu Amalia Puflea, când cazul a început să ia amploare, ministrul Eduard Novak s-a făcut că plouă, cazul fiind ca și inexistent pentru el.

„Novak ar fi trebuit să fie preocupat de acest caz și pe linie sportivă să ia primele măsuri. Evident că nu a făcut-o. Pe el l-a interesat să promoveze prin țară așa-zisa Strategie Națională pentru sport. E rușinos ce se întâmplă”, a precizat o sursă pentru ProSport.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *