Selecționerul celei mai slabe naționale de la Cupa Mondială 2022, OUT! ”Am petrecut câțiva ani superbi împreună” – DigiSport

Selecționerul celei mai slabe naționale de la Cupa Mondială 2022, OUT! ”Am petrecut câțiva ani superbi împreună”  DigiSport

Головна » Selecționerul celei mai slabe naționale de la Cupa Mondială 2022, OUT! ”Am petrecut câțiva ani superbi împreună” – DigiSport

  • Premier League: Wolverhampton – Man. United, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • Premier League: Man. City – Everton, sâmbătă, 17:00, DGS 1

Qatarezii au bifat mai multe recorduri negative și au încheiat faza grupelor fără niciun punct, golaveraj 1-7. Cealaltă echipă care a pierdut toate meciurile la CM 2022 a fost Canada, însă nord-americanii au înscris cu un gol mai mult decât țara gazdă.

Felix Sanchez a părăsit naționala Qatarului: ”Mulțumim pentru tot”

La aproape două săptămâni de la încheierea Cupei Mondiale, conducătorii fotbalului qatarezi au anunțat despărțirea de selecționerul Felix Sanchez (47 de ani). Ibericul era în funcție din iulie 2017, iar contractul său, care s-a terminat la finalul acestui an, nu a mai fost prelungit.

Am petrecut câțiva ani superbi împreună, cu multe momente impresionante, care vor rămâne pentru totdeauna în istoria fotbalului qatarez. Mulțumim pentru tot, domnule Sanchez”, a fost mesajul Federației din Qatar.

Sanchez a lucrat în fotbalul din Qatar din 2006, când a început să pregătească juniorii de la ASPIRE Academy, apoi a preluat naționala U19 a Qatarului, în 2013, și a mai trecut pe la reprezentativele U20 și U23, înainte de a fi instalat la echipa de seniori.

  • În 2019, Qatar a câștigat Cupa Asiei cu Sanchez la cârmă.

Qatarul a fost a doua formație gazdă care părăsește Cupa Mondială la finalul fazei grupelor. S-a mai întâmplat doar acum 12 ani, cu Africa de Sud.

În 2010, Africa de Sud a reușit, totuși, să obțină patru puncte în grupa cu Uruguay, Mexic și Franța, datorită unui egal cu mexicanii și a unei victorii cu echipa europeană.

Clasamentul final al Grupei A de la Cupa Mondială 2022

Clasamentul final al Grupei A de la Cupa Mondială 2022 / Foto: Flashscore.ro

Etichete: qatar , selectioner qatar , felix sanchez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *