Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului – Gazeta Sporturilor

Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului  Gazeta Sporturilor

Головна » Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 10 decembrie 2022 23:20 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 00:01

Semifinalele Campionatului Mondial din Qatar sunt stabilite, după încheierea ultimului „sfert”, Anglia – Franța 1-2. Argentina lui Lionel Messi înfruntă Croația, vicecampioana din urmă cu 4 ani, în timp ce campioana mondială en-titre se pregătește pentru duelul cu surpriza Maroc. Cele două partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1.

Cel mai atipic și controversat Mondial din istorie se apropie de final. Doar patru naționale au mai rămas în picioare, iar semifinalele se anunță a fi mai mult decât atractive. Pe de-o parte, Leo Messi e din nou la doi pași de singurul mare succes care-i lipsește din vitrină, iar toți sunt ochii sunt ațintiți pe parcursul „pumelor”. Argentina are parte de un adversar capabil să răstoarne toate calculele hârtiei, „nemuritoarea” Croație.

Dincolo, Franța întâlnește naționala care a eliminat Spania și Portugalia și care mai visează la o minune. Însă foamea „generației Mbappe” pare că e din nou la cote amenințătoare. Cine se încoronează în Orient? 

Anglia – Franța 1-2 Oh là là! Anglia – Franța 1-2, în sferturile Campionatului Mondial de fotbal. Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, a transmis de pe stadion: visul britanic, spulberat de Giroud!

Când sunt programate semifinalele la Campionatul Mondial de fotbal:

  • Marți, 13 decembrie, ora 21:00 » Argentina – Croația
  • Miercuri, 14 decembrie, ora 21:00 » Franța – Maroc

Când sunt programate finalele Campionatului Mondial de fotbal:

  • Sâmbătă, 17 decembrie, ora 17:00  » Finala mică
  • Duminică, 18 decembrie, ora 17:00  » Marea finală

Franța, favorită la câștigarea Cupei Mondiale

Franța este favorita caselor de pariuri pentru un nou triumf mondial, al doilea la rând și al treilea din istorie (1998, 2018). 

Naționala lui Deschamps are o cotă de 2,07 pentru cucerirea trofeului, un avantaj ușor față de Argentina, creditată de bookmakeri cu 2,55. Croația și Maroc sunt outsidere: ex-iugloslavii au o cotă de 9 pentru a merge până la capăt, în timp ce africanii, primii din istorie care ajung în „careul de ași” al unui Mondial, sunt creditați cu 11,50.

  • Franța – 2,07
  • Argentina – 2,55
  • Croația – 9,00
  • Maroc – 11,50

VIDEO Corespondență GSP din Qatar / Muzeul Sportului din Doha are un etaj dedicat jocurilor virtuale

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Oh là là! Anglia – Franța 1-2, în sferturile Campionatului Mondial de fotbal. Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei, a transmis de pe stadion: visul britanic, spulberat de Giroud!

Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *