Sepsi – U Craiova 1948, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Meciul s-a încheiat după doar 26 de minute – DigiSport

  1. Sepsi – U Craiova 1948, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Meciul s-a încheiat după doar 26 de minute  DigiSport
  2. Scandările xenofobe care au dus la oprirea meciului Sepsi – FCU Craiova! Avem înregistrarea  Gazeta Sporturilor
  3. Suporterii Craiovei, care au provocat scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe, amenință din nou. „Nu vom…  Adevărul
  4. Roland Niczuly nu s-a abținut după ce meciul Sepsi – U Craiova 1948 a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe  DigiSport
  5. Scandări rasiste pe stadionul de la Sfântu Gheorghe. Meciul a fost oprit definitiv  EVENIMENTUL ZILEI
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Sepsi – U Craiova 1948, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Meciul s-a încheiat după doar 26 de minute – DigiSport

  • Liga 1: VoluntariCFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

  • La Liga: VillarrealRayo, luni, 22:00, DGS 2

Partida Sepsi – U Craiova 1948, întreruptă din cauza scandărilor xenofobe

În minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă meciul din cauza scandărilor xenofobe. Centralul a trimis jucătorii la cabine pentru 10 minute, urmând ca partida să fie reluată doar dacă spectatorii vor înceta cu acele scandări.

După pauza de 10 minute minute, jocul a fost reluat, însă fanii au continuat cu scandările reprobabile. La doar câteva zeci de secunde de la reluare, Andrei Chivulete a decis suspendarea definitivă a jocului.

Cazul urmează să ajungă la Comisii, unde se va da un verdict. Foarte probabil, Sepsi va primi victoria la ”masa verde”.

Covăsnenii, ținta scandărilor xenofobe în fotbalul românesc

Nu este însă pentru prima dată când cei de la Sepsi amintesc despre scandările xenofobe făcute împotriva clubului, la meciurile din Liga 1.

Anul trecut, Ana Maria Popa, directoarea Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, a publicat un mesaj dur pe rețelele sociale. Aceasta cere sancțiunea maximă și cât mai rapidă a membrilor din galeria Petrolului, pentru comportamentul de la partida cu Sepsi. 

„Solicit public sancționarea de urgență cu amendă maximă și consecințe clare pe termen lung a galeriei și clubului Petrolul Ploiești, conform articolului 54 din regulamentul FRF!!!

Este inadmisibil ce mi-a fost dat să aud pe stadion. Țin să menționez că suporterii echipei Sepsi OSK sunt oameni pașnici, calmi, civilizați care merg pe stadion în familie și cu copii de cele mai multe ori. În calitate de mamă, cetățean îngrijorat și suporter Sepsi OSK, NU VOI PERMITE să mă mai simt umilită sau jignită atunci când vreau să îmi susțin echipa.

Stimați oficiali, dragă Federație, așa vrem să ne creștem copiii? Acesta este exemplul pe care vrem să îl dăm? Eu spun NU, spun STOP și solicit să se ia măsuri drastice și urgente!

Așa nu se mai poate! Asumați-vă răspunderea și nu vă mai ìntoarceți privirea! Au fost 20 de minute de injurii de cea mai joasă speță, de instigare la ură, de mizerie pură fără ca cineva să schițeze vreun gest, este PREA MULT!!!”, a transmis Ana Maria Popa, pe Facebook.

Etichete: liga 1 , scandari rasiste , sepsi – u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *