Serena Williams, dezvăluiri intime despre Meghan Markle! Care este, de fapt, relația prietenei cu prințul… – Prosport

Serena Williams, dezvăluiri intime despre Meghan Markle! Care este, de fapt, relația prietenei cu prințul…  Prosport

Головна » Serena Williams, dezvăluiri intime despre Meghan Markle! Care este, de fapt, relația prietenei cu prințul… – Prosport

Serena Williams (41 de ani), jucătoarea de tenis retrasă recent din activitate, a vorbit despre relația bunei sale prietene, Meghan Markle, cu prințul Harry.

Recent, Netflix a lansat un documentar despre viața de cuplu a prințului Harry cu fosta actriță Meghan Markle, acum Ducesă de Sussex.

În cadrul acestui documentar, mai mulți apropiați ai cuplului vorbesc despre viața acestora. Printre ei se numără și fosta mare jucătoare de tenis, Serena Williams.

Serena Williams, dezvăluiri intime despre Meghan Markle! Care este, de fapt, relația prietenei cu prințul Harry

Serena Williams a dezvăluit ce legătură strânsă au prietena ei bună, Meghan Markle, și prințul Harry. Sportiva a recunoscut că a fost foarte entuziasmată cu privire la relația dintre cei doi.

„Mă uit prin ochii prietenei mele, nu ai prințesei. Ei, în calitate de cuplu, sunt atât de uniți, se bazează unul pe celălalt și sunt cei mai buni prieteni. Am fost chiar foarte entuziasmată”, a spus Serena Williams, citată de Tennistonic.com.

În urmă cu aproximativ doi ani, prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se retrag din casa regală din cauza faptului că se simțeau hărțuiți de către tabloidele britanice. Meghan Markle spunea atunci că a avut gânduri de suicid și nu a fost lăsată de către casa regală să primească ajutor de specialtate în acest sens.

Cei doi au împreună doi copii, Archie și Lilibet, și locuiesc în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles.

Student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și tânăr de perspectivă în domeniu, și-a început cariera în anul 2021, fiind primit cu brațele deschise în cadrul familiei ProSport. Este pasionat în special de fotbal, handbal și tenis. citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *