Show total la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022. Atmosferă de vis pe arena Lusail. GALE – STIRILEPROTV.RO

Show total la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022. Atmosferă de vis pe arena Lusail. GALE  STIRILEPROTV.RO

Головна » Show total la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022. Atmosferă de vis pe arena Lusail. GALE – STIRILEPROTV.RO

Ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022 a avut loc, duminică, pe fastuoasa arenă Lusail.

Ceremonia de încheiere a ediției din 2022 a Cupei Mondiale a avut înaintea fluierului de start al partidei și a durat aproximativ 15 minute.

Zeci de mii de persoane au asistat la spectacolul de pe stadionul Lusail, iar atmosferă a fost una spectaculoasă.

Știrea inițială

Citește și

Cântăreţul portorican Ozuna va participa la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022, care va avea loc duminică pe stadionul Lusail din Doha (Qatar).

Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii artistului într-un comunicat publicat joi, FIFA a confirmat oficial participarea lui Ozuna la ceremonia de închidere.

Mai mulţi cântăreţi au refuzat să participe le evenimentele Cupei Mondiale din cauza încălcării drepturilor omului în ţara arabă.

Participarea lui Ozuna la ceremonia de închidere a Mondialului coincide cu revenirea sa pe locul 2 în topul Billboard „Latin Airplay” cu piesa „Arhbo” (termen qatarian bun venit). Single-ul, realizat în colaborare cu rapperul congolezo-francez Gims şi produs de RedOne, face parte din coloana sonoră a Cupei Mondiale.

Franţa va juca duminică împotriva Argentinei pentru titlul mondial (Lusail Stadium – Al Daayen, 17:00), în timp ce Croaţia va înfrunta Marocul sâmbătă în finala mică (Khalifa International Stadium – Ar-Rayyan, 17:00),informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *