Și-a luat în brațe iubita după victoria cu Argentina, dar ce i-a spus a lăsat-o mască pe femeie: „Aveam grijă – Gazeta Sporturilor

Și-a luat în brațe iubita după victoria cu Argentina, dar ce i-a spus a lăsat-o mască pe femeie: „Aveam grijă  Gazeta Sporturilor

Головна » Și-a luat în brațe iubita după victoria cu Argentina, dar ce i-a spus a lăsat-o mască pe femeie: „Aveam grijă – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 16 ianuarie 2023, 10:54 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 12:23

Iubita lui Rodrigo De Paul, mijlocașul în vârstă de 28 de ani al Argentinei, a povestit un moment amuzant prin care a trecut după victoria cu Franța din finala Campionatului Mondial. 

„După ce a sărbătorit titlul mondial câștigat de Argentina, a venit acasă beat. A trebuit să am grijă de el ca de un bebeluș pentru că nu voia să se oprească din cântat. Așa că i-am spus că-l iubesc, ca să-l liniștesc. Atunci el mi-a răspuns: «Și eu te iubesc, Messi». N-am înțeles nimic”, a explicat Tini Stoessel, iubita lui De Paul, conform tribuna.com.

Rodrigo De Paul e considerat unul dintre cei mai apropiați jucători din lotul Argentinei cu Messi. 

Cea mai apreciată imagine din istorie conține un FALS! Ce nu știa Lionel Messi când a făcut poza

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, nu și-a dat seama că nu ține în mâini adevărata Cupă Mondială. Poza cu Leo campion mondial a strâns pe Instagram 75 de milioane de aprecieri.

La capătul finalei thriller cu Franța, căpitanul Argentinei a primit prețiosul trofeu, după care a alergat atât, și s-a bucurat ca un copil când primește jucăria mult dorită.

Poza cu cupa ridicată deasupra capului în mulțimea de colegi s-a viralizat foarte repede pe contul său de Instagram, unde a strâns 75 de milioane de aprecieri, însă abia acum s-a descoperit că subiectul fotografiei este, de fapt, un fals! Pentru a evita posibila deteriorare a trofeului original, care conține 6 kg de aur veritabil, FIFA a avut grijă ca argentinienii să plimbe peste tot o replică foarte asemănătoare cupei originale și puțini jucători și oficiali și-au dat seama de „schimbare”. Dar nu i-a deranjat mai deloc.

Angel Di Maria s-a prins printre primii că nu are de-a face cu o comoară fotbalistică, ci că este vorba despre o dublură foarte bine reușită. Autorul primului gol al finalei a descoperit că pe fundul trofeului nu erau inscripționate toate numele câștigătoarelor, așa cum figurează pe original.

Căpitanul „pumelor” a râs împreună cu extrema lui Juventus și nici nu s-a arătat deloc deranjat că ar fi fost „păcălit”. Cei de la FIFA făcuseră substituirea la puțină vreme după ce acordaseră medaliile de aur și îi înmânaseră trofeul cel adevărat „Puricelui”.

6,170 kilogrameşi 36,8 centimetri are Cupa Mondială. Preţul originalului este între 250.000 şi 300.000 de dolari, federația câștigătoare păstrând o replică până la tragerea la sorți a CM 2026

Citește și: 

GALERIE FOTO Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”

GALERIE FOTO Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *