Simona Halep, băgată în corzi! Legătura făcută între operația de micșorare a sânilor și cazul… – Prosport

Simona Halep, băgată în corzi! Legătura făcută între operația de micșorare a sânilor și cazul…  Prosport

Головна » Simona Halep, băgată în corzi! Legătura făcută între operația de micșorare a sânilor și cazul… – Prosport

Cazul de dopaj al Simonei Halep a generat o dezbatere neașteptată! Un fan al tenisului a făcut legătura între operația de micșorare a sânilor la care a recurs românca și situația delicată din prezent, iar un fost coleg al lui „Simo” de la clubul unde s-a antrenat în Constanța i-a răspuns respectivului.

Simona Halep a luat o decizie extrem de curajoasă în anul 2009, care a contribuit decisiv la ascensiunea fulminantă a constănțencei: o operație de micșorare a sânilor.

Sacrificiul imens făcut de Simona, pe care sportiva în vârstă de 31 de ani nu îl regretă deloc, este readus în prim-plan după ce eleva lui Patrick Mouratoglou a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Simona Halep, băgată în corzi! Legătura făcută între operația de micșorare a sânilor și cazul de dopaj: „Dacă îmi permiteți răutatea!” Fostul coleg al sportivei a intervenit în dezbatere

Un fan al tenisului a făcut o legătură neașteptată între operația de micșorare a sânilor și scandalul de dopaj în care este prinsă Simona Halep, întrebând de ce alte jucătoare nu apelează la metode mai puțin obișnuite pentru a performa pe teren: „Aș pune o întrebare care nu face neapărat parte din contextul ăsta, decât ca să ne creeze o imagine despre Simona Halep. Aș vrea să îmi confirmați dacă în perioada adolescenței, Simona a suferit o operație care să îi îmbunătățească performanțele sportive. Mă refer la o micșorare de sâni. Dacă îmi permiteți răutatea, nu e decât o întrebare retorică! Arătați-mi și mie, în ziua de astăzi, ce procent de fete ar face treaba asta?”, a fost întrebarea lansată de un fan în emisiunea Piața Victoriei de la Europa FM, moderată de Adriana Nedelea.

Dragoș Suciu, analist sportiv și apropiat al Simonei Halep, care s-a antrenat cu fostul lider WTA la același club din Constanța, a intervenit în dezbatere și i-a luat apărarea jucătoarei: „Dar nu e o problemă! Și nu cred că sunt doar rațiuni sportive, cred că sunt și rațiuni medicale. Și personale. E corpul tău! Până la urmă, nu a ținut numai de sport, din punctul meu de vedere. Cred că a ținut și de calitatea vieții”, a explicat fostul tenismen decizia Simonei Halep privind operația de reducere a bustului, care i-a schimbat cariera.

Simona Halep, despre operația de reducere a bustului: „Încurajez și alte fete să ia exemplul meu!”

Simona Halep a vorbit despre subiectul sensibil, recent, în cadrul unui interviu acordat americancei Chris Evert: „Cred că după operația de micșorare a sânilor te-ai simțit mai liberă și cred că e un lucru extraordinar că ai vorbit deschis despre asta! Pentru că și alte femei se confruntă cu problema asta, te felicit!”, i-a transmis Chris Evert româncei, la care Simona Halep a oferit o declarație plină de sinceritate.

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a afirmat Simona.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *