Simona Halep și Patrick Mouratoglou, ipostaze neobișnuite înaintea testului picat la New York! Imaginile au… – Prosport

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, ipostaze neobișnuite înaintea testului picat la New York! Imaginile au…  ProsportVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Simona Halep și Patrick Mouratoglou, ipostaze neobișnuite înaintea testului picat la New York! Imaginile au… – Prosport

Simona Halep (31 de ani) a fost surprinsă într-o ipostază neobișnuită alături de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou (52 de ani), înaintea testului anti-doping picat la US Open.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au făcut activități extrasportive în timpul șederii lor la New York, acolo unde sportiva din România a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Halep și antrenorul ei s-au deplasat în metropola americană cu mai bine de o săptămână înaintea turneului de la US Open, pe care constănțeanca nu îl va uita prea curând.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, ipostaze neobișnuite înaintea testului picat la New York! Imaginile au ieșit acum la iveală: pe ce au „spart” banii cei doi

Imagini uimitoare surprinse de paparazzi, cu câteva zile înaintea testului picat de Simona Halep la New York, au ieșit acum la iveală! Românca a mers la shopping împreună cu antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, cei doi simțindu-se excelent unul în compania celuilalt.

Simona și Patrick au dat iama în magazinele din new York și au „spart” banii pe haine! Atât sportiva, cât și antrenorul au fost surprinși cu mai multe pungi de cumpărături în mână. La un moment dat, Mouratoglou îi arată elevei sale ceva pe telefon, iar Halep pare foarte interesată de ceea ce vede.

După câteva zile, Simona a fost depistată pozitiv cu roxadustat

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au fost total neinspirați în pregătirea turneului de la US Open, iar dubla campioană de Grand Slam a pierdut la debut, în fața ucrainencei Dariei Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. Mai șocant decât înfrângerea Simonei a fost rezultatul testului anti-doping efectuat de Halep după meci.

Simona a fost depistată pozitiv cu roxadustat, o substanță interzisă în sportul profesionist, folosită împotriva anemiei. Aceasta este, de regulă, comercializată sub denumirea de Evrenzo și este indicată pentru tratamentul pacienților adulți cu anemie simptomatică asociată cu boala cronică de rinichi (CKD).

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *