Șoc în tenis! Belinda Bencic, goală-pușcă după ce a devenit campioană mondială cu Elveția |… – Prosport

Șoc în tenis! Belinda Bencic, goală-pușcă după ce a devenit campioană mondială cu Elveția |…  Prosport

Головна » Șoc în tenis! Belinda Bencic, goală-pușcă după ce a devenit campioană mondială cu Elveția |… – Prosport

Belinda Bencic (25 de ani) a renunțat definitiv la haine după ce a câștiat titlul în competiția inter-țări din tenisul feminin, alături de naționala Elveției.

Belinda Bencic a plecat în vacanță după ce a reușit o performanță răsunătoare în Billie Jean king Cup, iar rivala Simonei Halep s-a lăsat fotografiată goală-pușcă.

Echipa Elveției, finalistă anul trecut în Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), a spart gheața la ediția din 2022, câștigând competiția inter-țări din tenisul feminin! Belinda a fost vedeta echipei din țara cantoanelor, câștigând toate cele patru meciuri de simplu pe care le-a disputat la turneul final.

Belinda Bencic, goală-pușcă după ce a devenit campioană mondială cu Elveția

Belinda Bencic a avut o apariție controversată la finalul sezonului: campioana din Elveția a renunțat definitiv la haine în vacanța romantică pe care o petrece alături de iubitul ei.

Partenerul Belindei a fotografiat-o goală-pușcă, însă nu le-a arătat tot urmăritorilor de pe rețelele de socializare! Bărbatul i-a acoperit părțile intime sportivei cu un pahar. Bencic este campioana olimpică de la Tokyo, iar în această lună a triumfat și în Billie Jean King Cup.

Belinda Bencic a scris istorie pentru Elveția în Billie Jean King Cup

Reprezentativa Elveției a triumfat la turneul final Billie Jean King Cup 2022, sportivele din țara cantoanelor având un parcurs fără greșeală! Elveția nu a pierdut nici măcar o întâlnire în cadrul competiției de la Glasgow. În faza grupelor, jucătoarele antrenate de Heinz Guenthard au învins Italia cu 3-0 și Canada cu 2-1.

Echipa formată din Belinda Bencic, Jil Teichman, Viktorija Golubic și Simona Waltert au trecut în penultimul act de Cehia cu 2-0, iar în finală au învins Australia cu același scor. Noua campioană mondială a fost recompensată cu un premiu record în valoare de 2 milioane de dolari, în timp ce învinsa din finală a primit un cec de 1,2 milioane de dolari.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *