Stere Halep, despre situația Simonei Halep, suspendată pentru consum de Roxadustat – DigiSport

  1. Stere Halep, despre situația Simonei Halep, suspendată pentru consum de Roxadustat  DigiSport
  2. Stere Halep, tatăl Simonei, dă din casă în cazul de dopaj: „Atunci a fost stabilit”  Gazeta Sporturilor
  3. Halep, chinul așteptării se apropie de final: Tatăl Simonei a dezvăluit ce urmează în cazul fiicei sale  Adevărul
  4. Prezent la FCSB – Farul 2-1, Stere Halep a dezvăluit cu ce echipă a ținut: „Nu aveam voie cu altcineva”  DigiSport
  5. Simona Halep si ziua când va fi judecată în cazul de dopaj  Hotnews
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Stere Halep, despre situația Simonei Halep, suspendată pentru consum de Roxadustat – DigiSport

  • Liga 2: Steaua – Dinamo, marți, 19:00, DGS 1

  • UCL: Chelsea – Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Stere Halep, despre situația Simonei Halep, suspendată pentru consum de Roxadustat

Acesta a vorbit despre situația sportivei, care este suspendată pentru dopaj.

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a spus Stere Halep.

Sportiva a fost suspendată provizoriu pentru consum de Roxadustat și a anunțat încă din prima zi că va face tot ce îi stă în putință pentru a-și dovedi nevinovăția. Lunile au trecut, însă, iar un verdict nu a venit.

Mihai Rusu, fost jucător de tenis, acum antrenor în Germania, susține că motivul întârzierii, aflat după o discuție cu un membru WADA din Munchen, este reprezentat de acțiunile avocaților Simonei Halep, care caută în continuare argumente.

Descoperă America de la începutul secolului 20, exact așa cum a fost. Vezi America în culori, pe DIGI World și Digi Online, azi de la 19:00.

După o discuție cu un inspector WADA din Munchen am aflat că presiunea este de partea Simonei Halep, nu invers! Să nu creăm impresia ca judecătorii sunt de vină! Ei răspund la cererile avocaților Simonei Halep.

Procesul Simonei Halep este tergiversat de avocații ei, care caută contraargumente! Judecătorii au probele controlorilor anti-doping, așa că nu ei sunt acuzații. Mingea se află în terenul avocaților.

Avocații ei cer timp să studieze și să găsească noi contraargumente, pentru că judecătorii au argumentele: au prins-o dopată. Tot ce se întâmplă legat de Simona Halep sunt contracte între WTA, WADA și CIO, deci nimic nu este separat, totul este în sistem”, a declarat Mihai Rusu.

Simona Halep riscă patru ani de suspendare

WADA, Agenția Mondială Antidoping, plasează Roxadustatul în clasa substanțelor interzise al căror consum aduce o suspendare de nu mai puțin de patru ani!

Suspendarea este drastică pentru că folosirea substanței aduce sportivului beneficii de necontestat.

Medicamentul care conține Roxadustat este folosit în tratarea anemiei și stimulează producția de globule roșii, care facilitează circulația oxigenului în sânge. Mai simplu, în cazul sportivilor, Roxadustatul crește rezistența.

Simona Halep își încheiase sezonul din cauza operației la nas

În septembrie 2022, cu o lună înainte să vină anunțul suspendării provizorii, Simona Halep transmitea că nu va mai concura în sezonul 2022, pentru că are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare după operația la nas suferită.

Românca a decis să facă intervenția chirurgicală pentru a scăpa de problemele respiratorii, dar și pentru latura estetică. În acest sens, Simona Halep a făcut o rinoplastie, al cărei rezultat poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

Etichete: simona halep , dopaj , stere halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *