„Suntem amândoi oameni de cuvânt! Ne-am spus da!” Anunțul făcut după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială – DigiSport

  1. „Suntem amândoi oameni de cuvânt! Ne-am spus da!” Anunțul făcut după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială  DigiSport
  2. „Ne-am spus da!”. Anunțul Federației din Argentina, după triumful de la Cupa Mondială…  SPORT.RO
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Suntem amândoi oameni de cuvânt! Ne-am spus da!” Anunțul făcut după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială – DigiSport

  • FOTBAL: Chelsea – Bournemouth, marți, 19:30, DGS 1

  • FOTBAL: Manchester United – Nottingham Forest, marți, 22:00, DGS 1

Claudio Tapia: „Lionel Scaloni va rămâne selecționerul Argentinei!”

„Scaloni este antrenorul echipei naţionale a Argentinei. Noi suntem amândoi oameni de cuvânt, noi ne-am spus da. Eu nu am îndoieli că el va continua”, a declarat conducătorul federaţiei în cursul unei conferinţe de presă în provincia San Juan.

Lionel Scaloni, în vârstă de 44 de ani, conduce echipa Argentinei din 2018.

După ce a câştigat Copa America în 2021 – primul trofeu internaţional al Argentinei din 1993 – apoi „Finalissima” în faţa campionilor europeni italieni în luna iunie, el a condus selecţionata „Albiceleste” la titlul mondial cucerit după finala cu Franţa.

Numirea sa în funcţie, mai întâi cu titlu interimar, pentru a-l succeda pe Jorge Sampaoli după eşecul de la Mondialul din Rusia din 2018 (eliminare în optimile de finală), a fost departe de a întruni unanimitatea, a reamintit Tapia.

Află tot despre Nefertiti și despre istoria fascinantă din jurul acesteia, dintr-un documentar de excepție. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:00.

„99 la sută din oameni credeau că este o alegere greşită sau chiar că suntem nebuni. Dar această echipă a adus atât de multă fericire argentinienilor”, a adăugat Claudio Tapia.

Argentina a cucerit al treilea său titlu mondial, după ce a învins Franţa, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, în finala Cupei Mondiale 2022, în care scorul a fost egal, 2-2, 3-3, la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium, din Al Daayen.

Echipa Albiceleste şi-a trecut în palmares astfel al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986.

Etichete: argentina , cupa mondiala , lionel scaloni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *