Suporterii lui Dinamo fac spectacol în Europa! Deplasarea de neuitat pe care o pregătesc ultrașii,… – Prosport

Suporterii lui Dinamo fac spectacol în Europa! Deplasarea de neuitat pe care o pregătesc ultrașii,…  Prosport

Головна » Suporterii lui Dinamo fac spectacol în Europa! Deplasarea de neuitat pe care o pregătesc ultrașii,… – Prosport

Suporterii lui Dinamo sunt îngrijorați de felul în care arată lucrurile la echipa de fotbal, dar sunt cu gândul și la formația de handbal și pregătesc o deplasare memorabilă în Portugalia. Ultrașii vor fi în tribune la partida cu Porto, prima pe care Dinamo o joacă în acest an în Europa.

Fanii lui Dinamo, deplasare memorabilă în Liga Campionilor

Jucătorii lui Xavi Pascual au parte de o susținere tot mai importantă în ultima perioadă, iar aceștia vor avea parte de o surpriză plăcută în Portugalia. La meciul cu Porto, din Liga Campionilor la handbal masculin, campioana României va avea parte de o galerie numeroasă.

ProSport a aflat că peste 200 de fani vor fi prezenți la meciul dintre Porto și Dinamo, unul extrem de important pentru „dulăi”, care speră să prindă chiar un loc pe podium în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. La partidă sunt așteptați fani care vor veni atât din România, cât și din alte orașe importante ale Europei.

Duelul se va disputa pe 8 februarie și este de așteptat ca „dulăii” să obțină o victorie clară în fața unui adversar lipsit de experiență la nivel înalt, care probabil va încheia grupa de Liga Campionilor pe ultimul loc.

Dinamo, în grupă cu Veszprem și PSG în Liga Campionilor

Adversarele lui Dinamo din cea mai importantă competiţie continentală sunt PSG Handball, SC Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

Față de sezonul anterior, campioana României a progresat remarcabil și este aproape să-și îndeplinească obiectivul, acela de a trece de faza grupelor. La București, într-o atmosferă de zile mari, Dinamo a obținut un rezultat mare cu Veszprem,  scor 31-31. Campioana Ungariei este una dintre echipele cu șanse foarte mari să atingă Final Four-ul Ligii Campionilor.

În 2021, atunci când a venit la Dinamo, Xavi Pascual a încheiat o colaborare de 12 ani cu echipa spaniolă Barcelona, după ce a cucerit în ultimul sezon titlul în campionatul Spaniei, Cupa şi Supercupa Spaniei, precum şi trofeul Ligii Campionilor.

Deţinătoarea trofeului este formaţia FC Barcelona, care joacă în grupa B.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *