Surpriză uriașă! Fotbalistul pe care Luis Enrique regretă că l-a luat la Cupa Mondială joacă la Barcelona – DigiSport

Surpriză uriașă! Fotbalistul pe care Luis Enrique regretă că l-a luat la Cupa Mondială joacă la Barcelona  DigiSport

Головна » Surpriză uriașă! Fotbalistul pe care Luis Enrique regretă că l-a luat la Cupa Mondială joacă la Barcelona – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

  • Liga 2: Oțelul – Steaua, joi, 20:00, DGS 1

Fostul selecționer a recunoscut că regretă convocarea unui anumit jucător la Cupa Mondială din Qatar, însă nu a vrut să îi spună și numele. Totuși, la aproape trei luni distanță, jurnaliștii spanioli au aflat despre cine ar fi vorba. 

Luis Enrique regretă că l-a luat pe Ansu Fati la Cupa Mondială din Qatar

Conform cotidianului Marca, Ansu Fati (20 de ani) este cel despre care Enrique vorbea la finalul anului trecut. Antrenorul a fost dezamăgit de atât de atitudinea decarului Barcelonei la antrenamente, cât și de randamentul dat pe teren pe cea mai mare scenă a fotbalului. 

În locul lui Fati, Enrique ar fi vrut să mizeze pe Borja Iglesias, atacantul celor de la Betis, însă, cel mai probabil, a preferat să-i ofere un „boost” de încredere puștiului de pe Camp Nou. 

Deși este adevărat că Fati nu prea a bifat minute în acest sezon din cauza accidentărilor, atacantul de bandă stânga rămâne unul dintre cei mai promițători fotbaliști iberici. 

  • 46 de minute a bifat în total Ansu Fati la Cupa Mondială din Qatar, fără nicio contribuție decisivă. 
  • Luis Enrique a fost antrenorul Barcelonei în perioada 2014-2017.

Tatăl lui Ansu Fati se gândește să-l ducă la alt club

Blană sau pene, solzi sau cochilii, descoperă ce înseamnă O Haină pentru Fiecare în lumea animalelor. Pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:00.

Un talent crescut la celebra academie La Masia, Ansu Fati a primit tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Lionel Messi, iar toată lumea se aștepta ca a sa carieră să urmeze un trend ascendent. Nu a fost cazul, mai ales din cauza unei accidentări grave.

Acum, Ansu Fati joacă sporadic la Barcelona, situație pe care tatăl jucătorului, Bori, nu o poate accepta. În consecință, a transmis chiar că, dacă situația nu se va schimba, va încerca să-l ducă pe jucător la alt club.

Dacă situația va continua așa, mergem la Sevilla. Asta este. Ansu vrea să continue la Barcelona, dar depinde de ce vrea Barcelona.  Eu vreau ca Ansu să reușească. El are toate calitățile necesare pentru a reuși. Sunt lucruri indiscutabile”, a spus Bori Fati, citat de Marca.

Tatăl lui Ansu Fati a avut recent o discuție cu cei din conducerea clubului, care a avut drept scop clarificarea situației jucătorului.

Primul lucru pe care Mateu (n.r. directorul sportiv Mateu Alemany) mi l-a spus a fost că Ansu e patrimoniul clubului. Ei au pariat mult pe Ansu, asta mi-a spus clar.

Când am vorbit cu Jorge (n.r. agentul Jorge Mendes) mi-a spus că Ansu nu va pleca. Eu mă gândesc la altă variantă”, a transmis Bori Fati.

Etichete: spania , luis enrique , ansu fati


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *