Tatăl unui jucător care a devenit campion mondial cu Argentina a fost întrebat despre „prețul” fiului său. Răspunsul dat – DigiSport

Tatăl unui jucător care a devenit campion mondial cu Argentina a fost întrebat despre „prețul” fiului său. Răspunsul dat  DigiSport

Головна » Tatăl unui jucător care a devenit campion mondial cu Argentina a fost întrebat despre „prețul” fiului său. Răspunsul dat – DigiSport

  • La Liga: GetafeMallorca, vineri, 18:00, DGS 1

  • La Liga: Valladolid Real Madrid, vineri, 22:30, DGS 1

Alexis Mac Allister, dorit de Juventus

La 24 de ani, Mac Allister a fost unul dintre jucătorii-cheie ai naționalei Argentinei, cea care a devenit campioană mondială la competiția din Qatar

Deși a avut un post extrem de greu, cel de mijlocaș central, Mac Allister a „filtrat” bine toate baloanele și s-a dovedit providențial. Astfel, era normal să apară și interesul unor echipe mari pentru el.

După Chelsea, Arsenal și Atletico Madrid, a intrat și Juventus pe fir, iar tatăl jucătorului de la Brighton, care îi este și agent, a dat primele detalii.

„Juventus este un club mare, unul dintre cele mai prestigioase din lume. Eu pot doar să spun că, împreună cu clubul, voi analiza ofertele care ne vin, apoi vom decide ce se va întâmpla cu viitorul lui Alexis.

Ce înseamnă să fii om? SuperSapience documentează influența tehnologiei asupra omenirii. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 18:00!

El este foarte fericit în Anglia și le este recunoscător celor de la Brighton, pentru că ei i-au oferit șansa de a ajunge în Europa. Nu putem spune un preț și nici nu putem spune cine ne-a sunat. Nu vrem să dăm informații care ar putea să prejudicieze negocierile viitoare, dacă ele vor exista”, a spus Carlos Mac Allister, citat de Tuttomercatoweb.

Însă jucătorul ar fi trentat de o mutare la Juventus, potrivit sursei citate, care menționează niște informații private la care a avut acces. Dacă transferul nu va avea loc acum, el s-ar putea face în vară.

Alexis Mac Allister, decisiv pentru Argentina la Cupa Mondială 2022

Mac Allister a lipsit la un singur meci de la Cupa Mondială, competiție la care a și marcat un gol, în partida cu Polonia, și a dat o pasă decisivă chiar în finala cu Franța, câștigată de trupa lui Scaloni la penalty-uri.

Mac Allister se află din iarna anului 2019 la Brighton, iar în momentul de față este cotat la 42 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. El mai are contract cu Brighton până în iunie 2025.

În acest sezon, Mac Allister a jucat în 14 meciuri pentru Brighton în Premier League și a marcat 5 goluri,

Etichete: juventus , argentina , brighton , finala cupa mondiala , argentina franta , alexis mac allister , transfer alexis mac allister


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *