Tatuajul pe care și l-a făcut Angel Di Maria după ce a câștigat Cupa Mondială: „Piciorul era păstrat pentru… – SPORT.RO

  1. Tatuajul pe care și l-a făcut Angel Di Maria după ce a câștigat Cupa Mondială: „Piciorul era păstrat pentru…  SPORT.RO
  2. Ce tatuaj și-a făcut Angel Di Maria, imediat după ce a triumfat cu Argentina la…  Prosport
  3. Argentinianul Angel Di Maria şi-a tatuat pe picior trofeul Cupei Mondiale din Qatar: ”Pe piele pentru totdeauna”  G4Media.ro
  4. Angel Di Maria și-a decis viitorul, după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina! Unde vrea să joace…  SPORT.RO
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Tatuajul pe care și l-a făcut Angel Di Maria după ce a câștigat Cupa Mondială: „Piciorul era păstrat pentru… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:10

Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:09

Tatuajul pe care și l-a făcut Angel Di Maria după ce a câștigat Cupa Mondială

Argentinianul Angel Di Maria şi-a tatuat pe picior trofeul Cupei Mondiale, la câteva zile după ce el şi colegii săi au triumfat în Qatar.

“Pe piele pentru totdeauna. Mulţumesc mult, prietene. Ai spus-o atunci când am reuşit în Copa America, celălalt picior era păstrat pentru acest moment. S-a scris. Hai Argentina”, a notat fotbalistul pe Instagram, potrivit News.ro.

Argentina a câştigat săptămâna trecută Cupa Mondială din Qatar, învingând Franţa în finală, la loviturile de departajare.

Angel Di Maria s-a răzgândit și va continua la naționala Argentinei

În primăvară, Angel Di Maria spunea că se va retrage de la naționala Argentinei după Cupa Mondială din Qatar, având în vedere că „a venit timpul și sunt tot mai mulți băieți foarte buni care joacă la un nivel înalt”, însă „Fideo” s-a răzgândit.

Jurnalistul Gaston Edul, de la TyC Sports, anunță că Angel Di Maria a decis să continue la naționala Argentinei și după Cupa Mondială din Qatar. Fotbalistul lui Juventus nu a stabilit însă și până când, însă ceea ce este clar e că „vrea să se bucure jucând pentru Argentina în calitate de campion mondial”.

Di Maria a strâns până acum 129 de meciuri și 28 de goluri la naționala Argentinei, ocupând locul 4 în clasamentul all-time al aparițiilor în echipa „Pumelor”.

Pe lângă Cupa Mondială, Angel Di Maria mai are în palmares Copa America și Finalissima, trofee cucerite alături de Argentina. De asemenea, a fost campion mondial în 2007 cu naționala U20, iar la Jocurile Olimpice din 2008 a cucerit medalia de aur.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *