”Te-ai simțit vreodată neajutată de stat?”. Mihaela Buzărnescu a dat răspunsul – DigiSport

”Te-ai simțit vreodată neajutată de stat?”. Mihaela Buzărnescu a dat răspunsul  DigiSport

Головна » ”Te-ai simțit vreodată neajutată de stat?”. Mihaela Buzărnescu a dat răspunsul – DigiSport

  • Liga 2: SteauaIași, marți, 19:00, DGS 1

  • UCL: Manchester CityBayern, marți, 22:00, DGS 1

Galerie Foto

Mihaela Buzărnescu: ”Parcă se bucură mai mult de rezultatele noastre”

Mihaela Buzărnescu susține că și-ar dori mai multă implicare din partea Ministerului Sportului în privința sportivilor români și a povestit momentele dificile prin care a trecut la începuturile carierei și nu a fost ajutată de statul român.

La noi sunt niște sume exorbitante care se cheltuiesc. Sunt sute de mii de dolari cheltuite anual, când joci full.
În sportul nostru poți oricând să te accidetezi, să ai o pauză.

Pentru că nu e ca și cum azi m-am lăsat, iar mâine mă duc și mă angajez cu carte de muncă. Noi nu avem nimic, noi nu avem contract, nu avem carte de muncă.

Urmărește Meșterii pe DIGI Life și DIGI Online. Aceștia își folosesc priceperea să ajute locuitorii unor zone defavorizate de pe glob, azi de la 20:00.

Eu în astea șapte luni de când stau nu am câștigat nimic din tenis. Nu am o sumă lunară care să-mi intre. Știu sportivi în alte sporturi cărora le este greu, atletism, gimastică.

Mi se pare ciudat, nu avem asigurări medicale, nu avem nimic. Ministerul Sportului ar trebui să se ocupe de chestia asta, să ajute un pic sportivii. E greu. Tot noi trebuie să facem totul singuri.

(n.r. Te-ai simțit vreodată neajutată de stat?) Da, în multe cazuri, în multe situații. Mai ales când eram mai tânără și nu aveam de unde să mă susțin financiar.

Au fost momente grele pe care le-am depășit până la urmă cu ajutorul părinților și psihologului. Au fost momente grele, cu operații și în care nu am primit suport din partea Ministerului. Aveau impresia că ‘nu ai de ce’.

Îmi amintesc cu groază cum a fost. Parcă se bucură mai mult de rezultatele noastre. Nu știu cum ne răsplătesc și ei pe noi, măcar o răsplată să văd”, a spus Mihaela Buzărnescu, în cadrul unui podcast, pentru canalul de Youtube ”Regend MMM”.

Cariera Mihaelei Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a acumulat până în prezent suma de 2.728.834 de dolari din tenis, adică aproximativ 2.5 milioane de euro.

”Miki” Buzărnescu nu a mai jucat de la începutul lunii august, din cauza accidentării suferite în timpul meciului împotriva Cristinei Dinu de la turneul Challenger de la Iași.

Un singur turneu de simplu a câștigat Mihaela Buzărnescu în carieră, iar locul 20 a fost cea mai bună poziție ocupată în clasamentul WTA, în 2018.

Galerie Foto

Etichete: mihaela buzărnescu , ministerul sportului , statul roman , miki buzarnescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *